.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    >.<'
    Guest

Сдухах се кофти...

Днес разбрах, че една моя приятелка си има гадже, а аз толкова я харесвам, все се канех да й предложа да тръгнем, но все отлагах и отлагах и най-накрая бях наказан, заради тъпотията си. Не че има някакъв смисъл от темата ми, просто исках да си излея мъката

Мега фен Аватара на koalka
    Еми гадно се е получило,но какво можеш да напарвиш?Просто те е било срам и не си се осмелил да и предложиш.Няма за какво да съжаляваш-станалото станало.Забрави я и потърси друго момиче.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Еми гадно се е получило,но какво можеш да напарвиш?Просто те е било срам и не си се осмелил да и предложиш.Няма за какво да съжаляваш-станалото станало.Забрави я и потърси друго момиче.
    не мога да я забравя, от 1 клас сме, всеки ден се виждаме

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    е ми предложии нищо 4е има гаже може да приеме и да изхварли другия тапак....

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Kaji i 4e q hareswa6 moje i tq da te hareswa.Saberi malko smelost.Ne se strahyvai ot malko konkyrenciq )

Imali smisal sega da strada6 zaradi neya.Ako tolkova mnogo ya xaresva6 predlozii.Kazi i 4e ya xaresva6 i tolkova.Kazi i kak se 4yvstva6 i ako te otreze nyama da se predava6.Nasveta ima tolkova mnogo momi4eta taka 4e 6te si xaresa6 nyakoya dryga.I kakto kazvat vsyako zlo za dobro.Moze da nameri6 drygo momi4e.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ми кофти, ама занапред ще знаеш, да не чакаш...Когато изпитваш нещо - не го крий, защото после ще е твърде късно...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на iiirish
    дори и да си сгрешил не съжалявай, а по-добре си вземи поука занапред. не можеш да чакаш всичко наготово и може би това е цената за лекомислието ти. айде, а за другия пък успех

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от gerganka
    Imali smisal sega da strada6 zaradi neya.Ako tolkova mnogo ya xaresva6 predlozii.Kazi i 4e ya xaresva6 i tolkova.Kazi i kak se 4yvstva6 i ako te otreze nyama da se predava6.Nasveta ima tolkova mnogo momi4eta taka 4e 6te si xaresa6 nyakoya dryga.I kakto kazvat vsyako zlo za dobro.Moze da nameri6 drygo momi4e.
    да и аз смятам така мисля че така ще бъде наи-добре, а ако те резне има и други
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Е така е, имайте повече смелост
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    е за тфа се действа на време
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Щом до толкова не си събрал смелост да и кажеш, а и сте от първи клас заедно... значи може да не е било любов, а приятелство ???
    Помисли за това, ако ще те утеши. Най лесно ще е забравиш, ако си намериш нова. УСПЕХ.

Re: Сдухах се кофти...

Цитирай Първоначално написано от >.<'
    Днес разбрах, че една моя приятелка си има гадже, а аз толкова я харесвам, все се канех да й предложа да тръгнем, но все отлагах и отлагах и най-накрая бях наказан, заради тъпотията си. Не че има някакъв смисъл от темата ми, просто исках да си излея мъката
    eiii spoko bee 6tom e stanalo taka zn e trqbvalo ne e kraq na sveta ima kup dr momi4eta i sled vreme 6te se smee6 na tazi istoriq iizhabenite nervi

Голям фен
    Град
    Stz
    Не е трябвало да отлагаш!Когато искаш да направиш нещо просто трябва да го направиш,за да не съжаляваш после!(както в случая)Може пък ако мислиш че не е сериозна връзката им да поговориш с нея и така тя да те избере!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Guest
    Браво!

Голям фен
    Град
    S o F i A
    4ovek se u4i ot gre6kite si! Ama sled kato ste ot 1 klas i ste se haresvali, 6te ti e adski trudno da q vijda6 vseki den(osobeno ako e i s gadjeto si ) Edinstvenoto,koeto bih te posuvetvala e da NE SE OTKAZVA6! Bori se za neq
    Uspeh
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi...iz4akai si reda,te vse nqkoga 6te skasat

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Това да ти е като обица на ухото и следващия път да знаеш ,че трябва да се действа!

Супер фен
    винаги така става..се има проблеми.. аман

П.П. намери си друга или си стой сам с мисълта за нея(не е толкова лошо )
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Опитай се да ти стане безразлична и си повтаряй,че не те интересува.

тва е много гадно...но може да скаса с приятеля си и ти да действаш,не се предавай...горе главата!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Повече от фен
    Q si pomisli kolko q haresva6 i posle re6i dali 6te ostane6 s neq samo kato priqtel i razbirase 6te ob6tuvate zaedno ili 6te i priznae6 i tq 6te se po4uvsva adski nelovko i 6te te izbqgva!?

4akal si tolkova vreme.....napravo ti se 4udq kak! no naistina ima na4in da produljish bez neq puk koi znai nqkoi den moje da ti se usmihne shtastieto s neq uspeh

>.<'
    Guest
    Благодаря на всички за съветите, само един малък едит : бях написал от 1 клас, но имах предвид от "един" клас (което ще рече вече от 3 години от 8 до 11), но се извинявам беше моя грешката...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Опитай се да ти стане безразлична и си повтаряй,че не те интересува.
    Така и мисля да направя

Guest
    ooooooooooooooooooo kolega nai-nakraq na men pak taka mi se slu4i i sprqh da govorq s neq nqkak si ne mi se zanimava

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си