.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Moderated: Как предпочитате - космат или обръснат?

Kak predpo4itate mujkiq polov organ kosmat ili obrasnat

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Голям фен
    темата се повтаря за стотен път .. и за пореден път - естествено че обезкосмен!!!

Епа може линкче нещо това онова нов съм и прегледах доста страници. сеш ли се ?

Charlotte_the_Harlot
    Guest
    Измит!!!
    И все пак повече ме интересува какво има в другата глава.

Голям фен
    Град
    Stz
    Бръснат естествено!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Начи предпочитате вече всичко да е обезкосмено, крака, мъжкия триъгълник, ръце, лице, глава не искате ли ? Аре момчета да ставаме жени само режем инстроментите и готово
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от N.C.L
    Начи предпочитате вече всичко да е обезкосмено, крака, мъжкия триъгълник, ръце, лице, глава не искате ли ? Аре момчета да ставаме жени само режем инстроментите и готово
    Кой е казал че само момичетата трябва да се бръснем!Ние да се подържаме заради вас пък вие нищо да не праите!Много ясно че трябва да се бръснете поне на краката и мъжкият триъгълник!

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    Кой е казал че само момичетата трябва да се бръснем!Ние да се подържаме заради вас пък вие нищо да не праите!Много ясно че трябва да се бръснете поне на краката и мъжкият триъгълник!
    taz pyk nai-novata. ae vii va6to pokolenie ne e v 4as be. krakata da sme brusneli. i ko ? nakraq da zaprili4am na onq Garo ili Penio ot big brother 3 li be ? aai stia gluposti.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    taz pyk nai-novata. ae vii va6to pokolenie ne e v 4as be. krakata da sme brusneli. i ko ? nakraq da zaprili4am na onq Garo ili Penio ot big brother 3 li be ? aai stia gluposti.
    Подкрепямте напълно. Иначе аз си го бръсна.

Голям фен
    Град
    Stz
    И кво кат съм нова?Нямам право да си кажа мнението ли?Ти не си ли бил нов?И тва че има някои момчета които се бръснат не означава че са геиове!Стига сте спорили за тва щото нито аз ще ви убедя че е по-добре,нито вие мен!

Супер фен
    Град
    Burgas
    krakata.....tva e....i sme6no i geisko i sy6tevremenno porednata prostotiq na novite. ama vij dolu - da, tam e po-hubavo da se brusne.

Голям фен
    Град
    Stz
    Най-после ще се стигне до някакъв консенсус!

Супер фен
    Град
    Burgas
    konsensusa e za "mejdu krakata" taka da go kajem. a za samite kraka ...ve4e kazah mnenieto si (koeto e ednakvo s tova na vsi4ki normalni muje)

konsensusa e za "mejdu krakata" taka da go kajem. a za samite kraka ...ve4e kazah mnenieto si (koeto e ednakvo s tova na vsi4ki normalni muje)
    Да, подкрепям мнението ти. Смятам , че интимните места е добре да са обезкосмени , както и под мишниците. Но краката - не! Всеки сам решава , тва е така , но моето мнение е , че краката на момчетата изглеждат някак по-мъжествени с косъмчетата

Голям фен
    Мъж без косми не е мъж

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    Мъж без косми не е мъж
    Много точно казано
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Jeno SLagai Rakiqta i Salatata I Lapai Bradatiq
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Цитирай Първоначално написано от Communist
    Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    Мъж без косми не е мъж
    Много точно казано
    Мда бе, а мъж, на който не можеш да му разграничиш частите на тялото от косми, мъж ли е? о.0

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Фен
    Град
    У Нас!
    Само тва оставаше,и краката да си бръснем,моите крака да са по гладки от на гаджето ми,гейска работа,апък някой,които казаха,ми ние как можем да се бръснем,и вие го правете,ми мойто момиче,питай момчетата кво е да бъркаш бетон и да го пренасяш после и ходи пробвай,ти ще го правиш ли същото,едното си е женска работа,другото си е мъжка работа!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    вие луди ли сте бе? мене 6те ме е срам да изляза с някои мъж заради вас! всички по4наха да се изпедерастяват, а вие ги подкрепяте! мъжете днес са по-кльощави от нас, по-обезкосмени, ухаят на парфЮм от километри, с д1лги коси...гелосани...неееее, нямат право!
    а по в1проса! мъйете трябва да са укосмени! ако на някои не му харесва факта 4е има косми на оная си работа-да ги махне, или под мишниците-да, но да си обезкосмяжа краката...мери6е на комплексарщина или педерастия...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Pulni zleta XAxaxaXaxaxAxAX ... are otidete na plaj sus super mn kospi pod mi6nicite i pod krakata s nekoi momi4eta da vidite kolko burzo 6e im stanete priqten i simpati4en , pak kolko burzo 6e vi pusnat ne e istina axaxxa bilo geisko

"Ela me vij kuf sum gei !" nqm dumi ko kat si digam kosata we tva geisko li e ! seki si prai koto si iska .

Da brusna si krakata i ko kat otida na Ma4 ( treniram basketball football voleiball polu profesionalno ...) 188sm 85kg baq muskoli :P

GEI LI SUM WE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    AXAXAXAXAXAXAXAX =D> =D> =D>

Голям фен
    krakata.....tva e....i sme6no i geisko i sy6tevremenno porednata prostotiq na novite. ama vij dolu - da, tam e po-hubavo da se brusne.
    e tuka te podkrepqm bace tova da si brasnesh krakata ... e ebati pedalskata istoriq zaebi.. tova bez kosmi na krakata ne prili4a na maj
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Vsi4ki momi4eto koito poznavam mislqt 4e mom4e da si brasne krakata e napulno normalno ... , no tuka nekfi momi4eta na po 11-14 im hrumnalo
    da si trupat postovete i pi6at samo gluposti ...

pi4 ti izob6to pu6il li si joint , koz4e a-u ko se prai6 na interesen s tiq gluposti , i ako misli6 4e mom4eta koito si brasnat krakata sa geiove dai si ogovorim sre6ta da vidim dali nema stane6 gei sled kat svur6a s tebe !

prosto nema ko da sporq s nekfi selqni koito nemat samobrasna4ki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си