.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Guest

СЕКС ВЕДНАГА СЛЕД ЦИКЪЛ

+ И -...?? ВЪЗМОЖНОСТА ЗА ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ ПО МАЛКА ИЛИ ПО ГОЛАМА

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    По голяма е разбира се.Зависи и от колко дни след това.

Guest
    WEDNAGA NA DRUGIQ

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    НЕ трябва да се прави секс 5 дена преди цикала и 5 дена след тогава шанса е голям да не кажа огроменл.

Цитирай Първоначално написано от noobari
    НЕ трябва да се прави секс 5 дена преди цикала и 5 дена след тогава шанса е голям да не кажа огроменл.
    Мда, май наистина е по-голяма. Всъщност въобще не знам де.

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    Като незнаеш мъл4иси.

Супер фен Аватара на maybelline
    Ако е на другия ден след края на менструацията,шансът е малък.Голям е от 2 дни преди овулацията до самата овулация.След нея шанс може да се каже,че няма.Проблемът е,че малко момичета са наясно кога им е овулацията,а и тя самата е променлива.В дните преди(повече от 2) овулацията и в дните след нея вероятността от забременяване е почти нулева.

Guest
    tova e absolytno gre6no , to4no obratnoto e !!!!!!!
    moje6 da zabremene6 po vreme na ovolaciq a tq e 14dni predi da ti doide koeto zna4i 4e 5 dni predi da ti doide tq ve4e e minala i nqma kak da zabremenee6, a 5dni sled cikula e ve4e opasni4ko , no 1 den sled cikul su6to e po4ti bezopasno !

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    това го знам от у4ителката по биология.

Guest
    xaxaxaax a za6to v y4ebnika po biologiq za 8mi klas pi6e drygo ???tova koeto az ti kazax i maika mi koqto e lekarka mi e go e kazala

Леле колко зле информиран си.Секс веднага след цикъла е може би най-безопасен тъй като е нормално овулацията[периода в който се зачева] да е точно между двата цикала.Доста често обаче се случва тя да се измести напред или назад в дните.
    Към момичето:Бих ти препоръчала да не правиш секс без презерватив когато и да е .... но все пак ако си го направила или мислиш да го направиш имаш два варянта.1 да рискуваш и после да се притесняваш излишно и 2 генеколог да ти каже кога ти е овулацията за твое успокоение.[+ това не забравяй че има и много болести.]

Guest
    noobari mai4e y4itelkata ti e dala gre6na informaciq ili ti ne si q razbral

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    koito ne verva da si ebe maikata beeee

koito ne verva da si ebe maikata beeee
    Ускпокой се, приятелко, да не се видиш с коремче на другата сутрин... бременно момче...

Guest
    noobari po-poleka pi4.... aide malko po-spokoini4ki , tova 4e ne e vqrno , tova koeto kaza ne ozna4ava , 4e trqbva da psyva6...

Guest
    Като незнаеш мъл4иси.
    Именно. Време е да замълчиш.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Зависи колко дневен ти е цикълът.И да уточня цикъл е от началото на 1 менструално кървене до началото на следващотот такова.Въпросът като цяло не е адекватен.Но като цяло при нормален 28 дневен цикъл и менструация 6 дни овулацията е 6 дни след като ти свърши.Сперматозоидите живеят 5 дни.То ест теоритично е възможно да се забременее.Шансът не е толкова голям както да речем 5-6 дни след края на менструацията,но не е за пренебрегвне!

Guest
    krem4eto ti tezi spermatozoid4eta gi izkara po4ti bezsmyrtni 5-6 dni ne e vqrno 2-3 max...

Град
    Свищов
    Понеже реших да не съм голословна четох задълбочено 2-3 книги по въпросът и Биологията за 8-ми клас.Та навсякъде пише,че сперматозоидите живеят до 5 дни.Естествено с времето намалява жизнеспособността им,но те все пак са живи!!!!

Guest
    ami ako xodi6 na genekolog go popitai , az li4no sum pitala i sum pitala i gospodina mi po biologiq , koito kaza 4e v y4ebnika ne e vqrno , kakto i roditelite mi koito sa lekari , no 4eri np nqma lo6o

Град
    Свищов
    А,аз не съм лекар все пак и не споря.Просто от 3 различни източника,1 от които е чуждестранен почерпих тази информация.За това казвам така.Абе по-добре да понаплашим момиечто,а не да пуска след месец тема-помащ бременна съм-каква е цената на абортът?

Guest
    ok , no vse pak i da ne gi panirame dopulnitelno . xaide az sega otivam da si y4kam po biologiq , 4e i az iskam lekarka da stavam

Град
    Свищов
    Хм,познаваме ли се,скъпи госте

Guest
    ami mislq 4e ne , ti ot svi6tov , a az to tam ne poznavam nikoi mai4e , no moje da se zapoznaem

Град
    Свищов
    А,обърках те с 1 моя приятелка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си