- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Как предпочитате - космат или обръснат?
Най-сетне нещо, което си струва да се прочете. Глупавата теза за космите на краката като се испотиш ще си промениш нещо си там така и не разбрах, ем за 6 години не забелязвам да съм си променил мнението, и да спортувам като полудял и пак НЕ съм го направил. Ок за подмишниците да и за триъгълника все пак и ние трябва да ви угаждаме ( на момичетата, че темата се обърка ) не е гейско да си бръснеш на ръцете или на краката макар, че аз не го правя, но го смятам за нередно, защото все пак ние сме мъже нали, трябва да се различаваме не само по органите и структурата на тялото. Всеки си прави каквото му е кеф, ама то вече стана обръснати крака и т.н оскубани вежди Розови блузки ала бала, о и да **дяволите има по - важни неща от тия космиПървоначално написано от emociika:)
П.С
Почнаха много да зачистяват постовете с неща от рода на тялото си е мое и тъй подобни, 'шси пра' 'кото искам с не'о ем време, ако момиче има забележки към момче относно това да си ги задържи за себе си и да уважи решението на любимия си и обратното
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "