.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

samo na men li mi stava taka?

zdraveite teen priqtli naucih za forumavi ot edin fr koito kaza 4e moje da mi pomognetee

az sam na 11 i se 4uvstvam mn depresiran i se sramuvam ot sebe si naposledak
    kogato vidq gotino momi4e v u4ilishte ili gola jena po televizora mi stava hubavo i 4urkata mi se nadiga i stava po tvyrda kato mi e mnogo hubavo togava
    kato si q tyrkam pod odeqltoo mi e mn gotino i 4esto se podmokrqm
    kogato popitam nashte za tova te po4vat da mi se karat i ne mi otgovarqt
    v4era tati me nabi shtoto se izbyrsah v perdeta
    normalen li sam ili samo na men mi stava taka!!! helppp molq vi strah me e 4e v u4ilishte shte mi se podigravat....

svej mladej
    Guest
    vsi4ko to4no malak ama samo tva podmokrqne kvo e ina4e tui za perdetata dobre si se setil i na mene na6ite ot na4alo mi se karaha za takiva obikno veni ne6ta zako si pazi6 kosmite ot kura kat go brasne6 6to ne si zatvarq6 vratata kat sere6 takiva raboti s vremeto vsi4ko ot6umq i ve4e ne im pravi vpe4etlenie

, тва мойто момче е напълно нормално ! ми то много ясно че няма да разбираш ,много си мъничку ! като пораснеш ще разбереш! само не се притеснявай и не питай мамйка си и баща си !! не питай защо! просто не говори с тях за тва , че лошо става !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ss
    Guest
    samo na tebe ti stava taka!aXHHAhXHhahhHXha

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Не съм чувал за друг индивид със сходен проблем.

ей не плашете детето! малко е сега , не разбира! ше вземе да се притесни много ! ай стига

Guest
    Напиках се от смях. Честно.

Charlotte_the_Harlot
    Guest
    Само да ми паднеш, какиния!
    Или всъщност не, подсъдно е.

11 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си