.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Moderated: Да изчакам ли още 1-2 месеца, за да се опознаем?

В ново даскало съм, и в класа ми има едно момиче което е много хубаво. Направо с изваяна фигура. Мила, умна и добра е. По характер си пасваме (горе-долу). И двама обичаме с сърказъм и ирония да изразяваме мнението си. И до тук нищо необичайно. НО се чуда дали не изчакам още поне 1-2 месеца, за да се опознаем по добре. Това е първия проблем. 2 проблем е че сме от един клас и после може би малко по "трудно" ще се гледаме в очите. И трето, последно знам че тя харесва моя адаш-Георги. Всъщност с него сме много добри приятели и... незнам как да постъпя. Аз говорих с него и той каза че не е харесва, а само му е симпатична. Но той е такъв че... сещате се. Много неразбрано е, за мен също е така и незнам какво да правя. А и това не е всичко. С нея ще мога да бъда от 7:30 до 21-22 часа. Абе ако някой ми помогне ще му бъда много благодарен.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Супер фен
    Еми пич,не отлагай!Това е най-тъпото нещо което можеш да направиш!Бъди искрен със себе си и с нея..просто го направи.Мисля че не е безразлична към теб..друго няма какво да кажа..просто действай!Айде успех
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Да но аз е познавам едва от 4 дни. Имам и един скайп и един телефон. Нищо повече и се чуда дали да изчакам малко да се опознаем повече. А и ме е страх да не загуба приятел. Ако се окаже че и той е харесва, ще ми бъди доста гадно и доста трудно ще хода на даскало. Е имам 3 дни за "размисли и страсти". Все пак благодаря.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от OPEL
    Да но аз е познавам едва от 4 дни. Имам и един скайп и един телефон. Нищо повече и се чуда дали да изчакам малко да се опознаем повече. А и ме е страх да не загуба приятел. Ако се окаже че и той е харесва, ще ми бъди доста гадно и доста трудно ще хода на даскало. Е имам 3 дни за "размисли и страсти". Все пак благодаря.
    e kvo zna4enie ima 4e q poznava6 ot 4 dni.. ..6tom q haresva6 -davai ..za da ne syjalqva6 posle 4e si si propilql 6ansa!!!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

opoznavai q po nai burziq na4in i deistvai :P

Супер фен
    Не отлагай,когато става въпрос за чувства....сега ще е,за да я опознаеш,после защото ще се нуждаеш от още време и накрая нищо няма да е същото Действай сега,казвам ти ще си биеш главата след време Поне и кажи какво изпитваш и чуй нейното мнение,тогава ще прецениш как да действаш
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

В неделя ще излезнем заедно. Ей така-да се поразходим. Та дали ще му бъди времето за истината??? И ако се сещата как да и го призная, и да не изглеждам като идиот. За да не стане като темата "аз го харесвам, а той се оказа тъп". Мисля че от писаното се разбира че... нямам много опит и незнам как ще и хареса да и го кажа.

Guest
    vij sq pi4 ne se prei na tolkova izostanal 6tom si q navil da izlezete ei tei i su6to taka moje da posednete nqkude bla bla bla i da i go kaje6 pravo v o4ite
    ne e tolkova slojno i kazva6 naprimer Mn si gotina ot miga v koito te vidqh na daskalo mislq samo za teb i tq kato se na4i
    moito mnenie e 4e i tq te haresva ama ako iz4aka6 90% nqma da ima6 2ri 6ans aaaaaaa i pi6i ko e stanalo posle

Мега фен Аватара на koalka
    Ами в неделя според мен е подходящият момент да и го кажеш,а и ще се поразходите.Поговорете си.

Супер фен
    Първоначално бъди мил...ако има мозък (а ти казваш,че е така) дори и един поглед ще е достатъчен,за да подразбере за намеренията ти,после уж случайно се озови на няколко см от нея и я погледни право в очите-идеален момент да и кажеш колко е красива,после се отдръпни и просто и кажи,че от първия миг,в който си я видял не можеш да спреш да мислиш за нея...но това е някакъв сценарии,ако искаш остави нещата просто да се случат,за цялата среща все ще има 1 подходящ момент Айде...и както казаха преди мен пиши кво е станало после
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Е щом мислите че по добре да го направя-така да бъде. Иначе не аз е навих, по скоро бяхме двамата. Дано всичко мини по вода, че иначе 5 години ще се гледаме супер трудно. Каквото такова. Трудно ще и го кажа, ама... ще се жертвам за моето добро. И ще пиша. Благодаря на всички.

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Абееее кфо се чудиш... Действай бе братле и да не ти пука..... Кфо толкова може да стане после да не си говорите... Аидеее дейставай и да не ти пука от никой и от нищо.....
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си