- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakuv tip bluzi se padat G
abe imam dva gotini pantalona( G ),no neshto ne mi se vruzvat s bluzite,osven sus suit4erite,a puk e mnogo toplo.Vse oshte e za teniski...za tfa pls help..ot kude moga da si vsema nekfi ne mn skupi bluzki,tip G i malko po dulgi,a ne nekfi kusi do pupa,shtoto takiva imam mnogo pls help![]()
PS:temata moje da e tupa,no nqma koi da pitma drug,a tuk ima sqkfi i G i metul i sk8uri i travestiti i t.n.![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
kakvo vaobshte e tva tip G ? :P
Kogato nebeto stane zeleno,a vodata rozova.
Kogato cvetqta stanat grozni,a angelite lo6i.
Kogato sarceto mi spre da bie,togava 6te spra da te obi4am!
a?![]()
Ей джИ леко ве
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ако под G разбираш gangsta ето това е gangsta блузка:
![]()
dobre,no zabravix da kaja...ako moje po tip jenski bluzkiПървоначално написано от skate_warrior
i G da kato Gangsta
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Nike Lebron James 23Първоначално написано от RedChil
![]()
WILD_BOY na avatara ti ima nekuf chovechec...mn gotino oblechen...nekfi takiva teniski ot kude moga da namerq..makar i mujki..(to se e vidqlo che jena nqma da staam) :dПървоначално написано от WILD__BOY
luda`flirtajika, това съм аз
А тази тениска е на дино за 5лв от нашия пазарПросто е ХХL. Та можеш от Илиенци. А ако си гъзарка от Reebok в ЦУМ има мноо яки тениски. Аз имам една na RBK Above The Rim (ATR) и е супер яка. AND1 също правят мноо яки тениски.
Не е нужно да си търсиш нови блузки. Прост вземи старите си блузи. Раздърпай ги колкото се може повече и ще станеш Джи.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
хм... Няма да стане! Широките дрехи, не са раздърпани дрехи. Дори кройката им е доста различнаПървоначално написано от Mo6nо
Първоначално написано от WILD__BOY
тениската е много яка.
би ли ми казал къе се намира AND1 ?
ako si ti tozi na snimkata ti kazvam,che otzad izglejdash mnogo dobre
![]()
Тениската не е нищо особено.Първоначално написано от luda`flirtajika
Магазин на AND1 има на бул. Дондуков срещу АЕГ1.
аааахахахаххахахахааххаах аххаахахахахахахахаа тип Г хахахахахахахахахахаааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
как да не се разцепиш от смех верно
Благодаря.Някой да ме подкрепи най-сетнеПървоначално написано от fake
![]()
ахахаха сега като видях, авторката на темата е на 13...и е пуснала и тема за кецовете![]()
![]()
![]()
кажи сега, малката, харесала си си някой джи батко, а
![]()
![]()
![]()
Eм че аз какво направих...?Първоначално написано от Jamalska
![]()
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
dobre togava kak da go obqsnq i mi kaji kakvo e smeshnotoПървоначално написано от fake
NE !!! A trqbva li ?Първоначално написано от fake
Ми принципно G е gangsta... а тва много хора го възприемат като позиорщина, каквото е и в твоя случей. Ползвай "смъкнат" или "baggy clothes".Първоначално написано от luda`flirtajika
pone ti mi obqsni,a ne mi se podigavash...kakto oniq.... ms naisitna mn i za G che e gangsta-znamПървоначално написано от WILD__BOY
Джи уеър ма`афакЪСОфия - Виенааа копелетааа
![]()
![]()
![]()
![]()
Интересувай се повече! И чети насам натам. Щото така чула, недочула и виждаш, че ставаш за смях.Първоначално написано от luda`flirtajika