.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Как да си разширя раменете?

Какви упражнения да правя в домашни условия,дъмбели и примерно как да се набирам на лост?

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    mi na lejankjata zapo4vash da digash i shte si opravish i ramenete i gurdite i si4ko

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Супер фен
    Лицеви опори,вдигане на гири встрани(без свиване на лактите)вдигане напред пак без свиване. Кофичките също помагат

Guest
    Хубаво,ами 60 кг съм,с колко кг тежести примерно да вдигам настрани за да има ефект?

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    плуване може би
    алелуя.

На колко си години. Ако си над 18-19. Не може да ги разшириш в буквалния смисъл. Може само мускулна маса да качиш и да създадеш такова впечатление. Ако си по-малък може да ги разшириш наистина с плуване и определени управнения.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хубаво,ами 60 кг съм,с колко кг тежести примерно да вдигам настрани за да има ефект?
    Някога тренирал ли си или сега започваш? Ако сега ще започваш тренировките,може да стартираш с 10 килограма и да ги вдигаш странично и напред. А за лицевите опори - ако си начинаещ ги прави с краката на стол или на легло,защото по този начин половината от теглото на тялото ти се поема от стола и вдигаш по-малко като за начало.

Guest
    Някога тренирал ли си или сега започваш? Ако сега ще започваш тренировките,може да стартираш с 10 килограма и да ги вдигаш странично и напред. А за лицевите опори - ако си начинаещ ги прави с краката на стол или на легло,защото по този начин половината от теглото на тялото ти се поема от стола и вдигаш по-малко като за начало.[/quote]

На 16 съм.Защо съм останал с впечатлението,че когато краката са ти на по-високо,лицевите опори са по-трудни?

Супер фен
    Ти ще си сложиш краката по-назад примерно да ти опрат на стола при колената и няма да ти е трудно. Зависи под какъв наклон ги правиш

Guest
    Е са ги почвам лицевите
    Само още 1 въпрос - горе долу по колко да правя и колко серии на ден/през ден?

Guest
    pluvane

Повече от фен
    pluvane
    tochno tova e

Супер фен
    Е са ги почвам лицевите
    Само още 1 въпрос - горе долу по колко да правя и колко серии на ден/през ден?
    Лицевите опори са едно от най-ефикасните упражнения и определено ще останеш доволен. Важно е в началото да не се претовариш. Първата седмица може да правиш по 15 всеки ден. Втората по 30 и така ги увеличавай. Ако получиш мускулна треска,почини 1 ден и така.

Guest
    Еми аз лицеви опори малко съм правил преди и имаше ефект върху гръдните мускули и част от ръцете,а като малък доста сериозно плувах и ми е чудно защо са ми толкова тесни рамената,особено в сравнение с гръдния кош.

Кофи. И акцентирай на гърба. Набирания пред гърди и зад врат с широк хват.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Супер фен
    Лицевите опори няма да ти почогнат да развиеш страничната глава на раменете. Намери си дъмбели и започни да правиш изнасяне встрани с тях. Прави и раменни преси. Не искаш ли да ходиш на фитнес, ще постигнеш многократно по-добри и по-бързи резултати.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си