.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Какво да направя?

Zna4i ot 2 dena hodq v edno kafe i servitiorkata v nego opredeleno proqvqva interes kam men. Onzi den me gledashe pri vsqka vuzmojnost,a v4era kato otidoh i doide da vzeme pory4kata i pita dali pak 6te poru4am su6toto ot v4era. Men su6to me kefi,no problemyt e,che ne znam kakvo da i kaja i kak da q zagovorq i primerno tezi dni ako hodq pak tam i tq e na smqna,kajete kak da q izbazikam i da se zapo4ne nqkakyv razgovor. Predvaritelno mersi za savetite vi

Фен
    Град
    out of the reality
    Почни да й оставяш по-големи бакшиши
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TeditoOoo
    Почни да й оставяш по-големи бакшиши
    аха
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    tva e variant ama prili4a na ne6to kato podkupvane. A az iskam da razgovarqm s neq i problemyt mi e,4e ne znam kak da q zagovorq i kakvo da i kaja. Ako i ostavq bak6i6 tq moje da ostane dovolna,no tova ne zna4i,4e 6te zapo4ne tq razgovor

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Мммм да - момичето решило да бъде мило, ти веднага мислиш как да я вкараш в леглото. Ако 70 годишна бабичка в магазин те попита "Пак хляб ли?" ти какво - ще и поискаш номера? Сервитьорката просто се е държала мило. Може просто да си е просела бакшиш...
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от Bloodlust
    Мммм да - момичето решило да бъде мило, ти веднага мислиш как да я вкараш в леглото. Ако 70 годишна бабичка в магазин те попита "Пак хляб ли?" ти какво - ще и поискаш номера? Сервитьорката просто се е държала мило. Може просто да си е просела бакшиш...
    .

razbi mu me4tite
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Покани я на среща
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Guest
    Parvo ne e tova,koeto si misli6. Vtoro nikoi ne e kazal,4e iskam da q vkarvam v legloto i ako ne si pro4ela iskam savet kak da q zagovorq a ne kak da q 4ukam. Treto ima razlika ot vypros do vypros i ot pogled do pogled.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Parvo ne e tova,koeto si misli6. Vtoro nikoi ne e kazal,4e iskam da q vkarvam v legloto i ako ne si pro4ela iskam savet kak da q zagovorq a ne kak da q 4ukam. Treto ima razlika ot vypros do vypros i ot pogled do pogled.
    kakuv debat

Re: Какво да направя?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zna4i ot 2 dena hodq v edno kafe i servitiorkata v nego opredeleno proqvqva interes kam men. Onzi den me gledashe pri vsqka vuzmojnost,a v4era kato otidoh i doide da vzeme pory4kata i pita dali pak 6te poru4am su6toto ot v4era. Men su6to me kefi,no problemyt e,che ne znam kakvo da i kaja i kak da q zagovorq i primerno tezi dni ako hodq pak tam i tq e na smqna,kajete kak da q izbazikam i da se zapo4ne nqkakyv razgovor. Predvaritelno mersi za savetite vi
    pokaniq na kafe ne be bazikam se mi pitai q dali iska da se vidite nqkoi put ili ne6to podobno razberi kakvo haresva i napravi tova. ti na koliko godini si?

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от piska_
    Покани я на среща
    Da! A moje i da i poiska6 nomera,...A na kolko godini si?

Guest
    Слагай и бакшиши по 20-30 ст в пазвата,много ще се зарадва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си