.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp

0bi4am te pove4e ot vsi4ko,no ne trqbva da e taka?!?!

...
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен
    Че или не иска все още да се "заробва" с истинска връзка или има някакъв друг проблем,който го спира да бъде с теб.
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Град
    Елена
    тъпо оправдание за раздяла

Мега фен Аватара на iiirish
    подобно обяснение не се прави току-така без причина! питай го открито какво е имал в предвид. но имай едно на ум, че понякога не можем да разберем себе си, камо ли другите

moje bi ima nqkva prichina ili prosto opravdanie za razdqla
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Мега фен Аватара на koalka
    Че лъже!!!Ако те обича щеше да е с теб!Какво е това"не искам дасъм с теб,ама те обичам"?Просто погледни нещата отстарни и виж колко абсурдно звучи това.

Голям фен
    Град
    Stz
    Може да е объркан и да има някаква пречка да е с теб!Или пък просто е искал да те зареже и да използва тъпото оправдание "искам да си щтастлива...но с мен няма да бъдеш"!Просто го питай иначе няма как да разбереш!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Guest
    Па тоо пустиняк за мене.Вместо да те изпраска да измисли тая тъпотия.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Може би е едно от тъпите и изтъркани оправдания на момчетата а може би нещата които ти е казал са истина и има някаква сериозна причина за тях!питай го!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    просто ти замазва очите с някви глупости ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен

Re: 0bi4am te pove4e ot vsi4ko,no ne trqbva da e taka?!?!

Цитирай Първоначално написано от VkuS^Na_UstNi
    V momenta sam mn ama mn obarkana..... zna4i vsi4ko zapo4na ot lek flirt uj stana ne6to seriozno no vis4ko be6e za mn kratko vreme.....varve6e super dokato edin den ne mi kaza "obi4am te pove4e ot vsi4ko,ti z amen si vsi4ko,bih dal vsi4ko samo i samo ti da si 6tastliva no v momenta ne iskam da sam s teb" kakvo ozna4ava tova???????
    Сега ще ти кажа какво означава!Че е несериозен и единствения начин да си го върнеш е:ПОСТОЯНСТВОТО!!!Не губете връзка срещайте се,говорете си,а когато можеш го целувай :P е УСПЕХ!

Град
    sliven
    Или има някакъв проблем за който не знаеш или е измислил много тъпо оправдание за да се разделите-поговори с него.
    In The End It Doesn't Even Matter...

Spred men te lyje!

Може все още да не е готов за по-сериозна връзка. Може да те лъже,за да не ти каже всичко в очите. Може да има друга причина, непонятна за теб. А може и скоро да е прекратил връзка, която го е наранила. Или все още обича друго момиче, по-силно отколкото теб и не иска да страдаш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Много кофти ситуация ... явно има некфа много тъпа причина
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от Atletka
    тъпо оправдание за раздяла
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Че лъже!!!Ако те обича щеше да е с теб!Какво е това"не искам дасъм с теб,ама те обичам"?Просто погледни нещата отстарни и виж колко абсурдно звучи това.
    qvno tvoq pi4 e mnogo izpe4eno lujlivo kopelence!no i malko tupo...
    bih napravil vsi4ko za teb ne ozna4ava li 4e bi prenabregnal vsi4ko za da e s teb?-da,a posle izvednuj no ne iskam da sum s teb sega...tova e prosto unizitelno spored men toi kakvo si misli 4e moje da te balamosva i da te ima kogato si poiska???na men mi zvu4i kato-mn si gotina ma sa ne sum v nastroenie za teb vse edno si nqkakvo hobi koeto moje da zarqzva i da se vru6ta kum nego kogato si poiska!eto kvo mislq-prosto si go izbii ot glavata toq...dlujna si ako ne iska6 da te vodqt na kai6ka...
    I’m on the outside I’m looking in, I can see through you, see your true colors, cause inside you’re ugly, you’re Ugly like me, I can see through you, see to the real you...

Фен
    Град
    в сърцето на....
    Mi qvno i na nego samiqt nemu sa izqsneni 4uvstvata ili prosto iska da se razdelite ili go e strah ot ne6to!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си