- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 0bi4am te pove4e ot vsi4ko,no ne trqbva da e taka?!?!
...
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Че или не иска все още да се "заробва" с истинска връзка или има някакъв друг проблем,който го спира да бъде с теб.
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
подобно обяснение не се прави току-така без причина! питай го открито какво е имал в предвид. но имай едно на ум, че понякога не можем да разберем себе си, камо ли другите
moje bi ima nqkva prichina ili prosto opravdanie za razdqla![]()
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Че лъже!!!Ако те обича щеше да е с теб!Какво е това"не искам дасъм с теб,ама те обичам"?Просто погледни нещата отстарни и виж колко абсурдно звучи това.
Па тоо пустиняк за мене.Вместо да те изпраска да измисли тая тъпотия.
Може би е едно от тъпите и изтъркани оправдания на момчетата а може би нещата които ти е казал са истина и има някаква сериозна причина за тях!питай го!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
просто ти замазва очите с някви глупости ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Сега ще ти кажа какво означава!Че е несериозен и единствения начин да си го върнеш е:ПОСТОЯНСТВОТО!!!Не губете връзка срещайте се,говорете си,а когато можеш го целувай :P е УСПЕХ!Първоначално написано от VkuS^Na_UstNi
Или има някакъв проблем за който не знаеш или е измислил много тъпо оправдание за да се разделите-поговори с него.
In The End It Doesn't Even Matter...
Може все още да не е готов за по-сериозна връзка. Може да те лъже,за да не ти каже всичко в очите. Може да има друга причина, непонятна за теб. А може и скоро да е прекратил връзка, която го е наранила. Или все още обича друго момиче, по-силно отколкото теб и не иска да страдаш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Много кофти ситуация ... явно има некфа много тъпа причина![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Първоначално написано от Atletka
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
qvno tvoq pi4 e mnogo izpe4eno lujlivo kopelence!no i malko tupo...Първоначално написано от koalka
bih napravil vsi4ko za teb ne ozna4ava li 4e bi prenabregnal vsi4ko za da e s teb?-da,a posle izvednuj no ne iskam da sum s teb sega...tova e prosto unizitelno spored men toi kakvo si misli 4e moje da te balamosva i da te ima kogato si poiska???na men mi zvu4i kato-mn si gotina ma sa ne sum v nastroenie za teb vse edno si nqkakvo hobi koeto moje da zarqzva i da se vru6ta kum nego kogato si poiska!eto kvo mislq-prosto si go izbii ot glavata toq...dlujna si ako ne iska6 da te vodqt na kai6ka...
I’m on the outside I’m looking in, I can see through you, see your true colors, cause inside you’re ugly, you’re Ugly like me, I can see through you, see to the real you...
Mi qvno i na nego samiqt nemu sa izqsneni 4uvstvata ili prosto iska da se razdelite ili go e strah ot ne6to!![]()