- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбвам ли се или се залъгвам?!
От много време се каня да пиша....ето реших се...
Моя проблем е следния:Имала съм много приятели...всеки път си мисля че съм влюбена до момента,в който не късаме!Рева една -две вечери и после съм готова за новата "голяма любов",която се надявам да е истинска!Винаги,когато си мисля че обичам някой и после...го забравям за отрицателно време!Аз ли съм дефектна?!Кажете ми защо си мисля че съм влюбена а в следващия момент не съм?Възможно ли е тва?
qsno e che se zalugvash..
prosto qvno imash nujda ot edna istinska golqma lubov i tolkova silno q jelaesh , che iskash da q namerish vuv vseki sledvasht i silno se nadqvash Toi da e chovekut....
tva e za men
Не си дефектна ,просто не си "израснала" достатъчно за да разбереш собствените си чувствата - просто моментно увлечение или истинска любов.Първоначално написано от No_LiMiTe^f
Много филми гледаш. Защо си мислиш че е задължиелно да си влюбена?
2т. системно
не е задължително да е гледала много филми... просто може така да се чувства много ти разбира главата на тебе ... объркана е това е ясно...Първоначално написано от Amayo
Права си - може сериали да е гледала знам ли?
2т. системно
От поста и, предполагам че е не повече от 14. Истинската любов, не се намира в всеки. Тя е в специалния човек за теб. Иначе си без производствени дефекти.Първоначално написано от GLeZoRanA
Поткрепям всички постове по горе, дори и този на Amayo.
така е напълно възможно е да е само привличане повярвай ми като намериш истинската любов ще изпиташ това истинско чувство което си мислиш че изпитваш сега но само се залъгваш успех!!!!Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Съгласна съм и с двете. Успех и от менПървоначално написано от cvetityy
![]()
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
трябва само да се радваш, че не приемаш нещата толкова навътре![]()
според мен това, че успяваш лесно да преудоляваш несполуките е мн положителна черта![]()
има толкова мн момичета на твоята възраст, които с месеци страдат от несподелена любов и се самосъжаляватевала ти правя, че ти не си такава, май си приличаме
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Просто се залъгваш и при мен е ставало неведнъж така че споко ,нормално е не си дефектна.Ти се радвай ,че ти минава бързо!!!Първоначално написано от No_LiMiTe^f
Много далече си от истината мой човекПървоначално написано от OPEL
![]()
![]()
Хм..що за въпрос влюбена съм или не
ние как може да ти отговорим..едни ще кажат ДА,други НЕ -на кого ще повярваш..
на този въпрос само и единствено ти самата може да си отговориш![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Според мен се залъгваш понеже страшно много искаш да Я изпиташ.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.