ooof hora,nz iskam da pravq sex ,taka mislq,pravi mi se,ne enqkva detksa rabota,oba4e se 4udq dali kato go napravq i posle ne6to 6et se promeni v smisul v nas ,dali nqma da imam poe4e zaduljeiq,nqkvi takiva,dali na6te nqm ada gledat na men ve4e kato na drug 4ovek!a we takiva raboti!
sry za latinicata
По-добре се извини за правописа си.
Ем .. на колко години си все пак .. Малко инфо дай за себе си.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
dam sry i za pravopisa prosto mi e tumno v momenta v stata !emi na 16 i polovina sum!de da znam pritesnqvam se ot otva kakvo 6te kaje maika mi po vuprosa 6toto ako go napravq nqma 6ans da ne i kaja a nz tq kak 6et go prieme ,po princip e super gotin 4ovek ama de da znae6!
ami.. zapochvat pritesneniqtaa.. oh sa bremenna li summm ... i t.n. inache ne se promenq nishto osven zaduljenieto kum sex-a spored men ... ne se prevrushtash izvednuj v nqkuf zrql... prosto mislish kak ako se okaje che si bremenna kak she kajesh na vashteee kak shti se karat ... i nqkakvi takivaa..nqma nishto losho v sex-a napravi go ako iskash no se pazi MNOGO aide uspeh sladur
![]()
emi da edno moje da nz no sus sexa idvat i otgovornostite i nz dali sum ogotva da gi poema vs o6te ,6otot koito kvoto si nadrobi tva 6te surba!
I az stradam ot syshttata bolestpravi mi se a nemoga .... za momenta ...
Nqma da se promeni
Ne si dlujen/a da kazvash na vashte ko pravish se pak si na 16 basi ne im kazvash che otivash do WC i ne iskash razreshenie ..... Nikoga ne pravete greshkata da im kajete zapochnah polov jivot ! da se spasqvat !
ako si f-che
mojesh da mi call :P shte vidim shte se razberem ....
![]()
Отговорности 0_o те идват ако после се появи тема "ми много ми се искаше амааааааа направих беля и сега съм бременна " . Първо тряя си 100% сигурна че го искаш и си с човек който може да ти донесе тва удоволствие , а не да си легнеш с първия срещнат е така за единия сексПървоначално написано от Анонимко
![]()
ahhaha zabaven si ne otri4am e imam si priqtel sry!a ne moga da ne kaja na mama 6toto 6et e ne6to kato predatelstvo,az spodelqm vs s neq,nz dali 6et raberete de ama vse pak!
Да... Поискай и пари за презервативи примерно :РПървоначално написано от ^SwEeT^DrEaM^
Кат толко те сърби шундрата, начешия бе.
Те и без тва сичките още на 14-15 ги разпакетират давай и ти.![]()
Поредният тъпак с поредната тъпа тема..."кво можели да си помислят за мен?"...да те...кво може абе вие изобщо не се замисляте и направо дай да питаме некой в нета...че немаме акъл!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ако ще правиш секса прави го без да знае майкати просто
Е какъв ти е проблемът?Прави си секс и толкова.Какво ти пука за вашите и някакви си задължения?Никой няма да ти налага повече задължения защото си правил секс.Това дали нещо ще се промени зависи от теб.
Първо на първо не е нужно да споделш с майка си.Аз й споделям доста-много сме близки,но пак не й казах.Наложи се по други причени,а и тя предположи,че след близо 2 годишна връзка това е нормално.Та тя реагира супер нормално,въпреки че е адски консервативна.Все пак това е нещо естествено.Единственото,ко ето би ти казала като майка е да се пазиш,защото отговорността за 1 бебе лежи на плещите на момичето.А дали със сексът идват отговорностите-да,идват.Ако щеш вярвай,но отговорността не е малка и за двамата партньори.Все пак живеем в години,когато СПИН и венерическите болести са ежедневие.А да не говорим за бебенцата.Трябва добре да осъзнаваш рисконете,които поемаш и да се стареш да се предпазиш по всички възможни начини.Като ти се прави секс-прави го,но ВИНАГИ ползвай презерватив.Не слушай думи от сорта-аз ще те пазя.Пази се и ти.