- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: На колко см. от входа на влагалището е химена?
na kolko sm ot vhoda na vlagalishteto e himena ?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
spored y4ebnicite po biologiq e na vhoda ma v deitvitelnosty e po navutre ma nz to4no kolko
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Първоначално написано от Анонимко
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
pitam zashtoto gadjeto mi pronikna s prast v men za mnogo kratko vreme a sam devstvena i na sledvashtiq den toi po4na da stimulira klitora mi no tragna malko po nadolu kam samiq vhod na p... mi i zapo4na da me boli bez dori da e pronikval v men i se 4udq da ne e napravil belqta i da ne sam devstvena ve4e
sajalqvam 4e izpolvzah izraza p**ka znam kak se kazvat polovite mi organi mersi vse pak za saveta
i v kraq na kraishtata ve4e ne sam devstvena taka da razbiram neshtata
ami otgovorat e ne taka 4e blagodarq za izqsnenqta ti![]()
a kryv imashe li?
Точно така,а колко теми има по въпроса...Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Dokato toi ne pronikne v teb i ne vidi6 kruv zna4i si devstvena.Osven tova 6te useti6 boka.Po partniora sa6to6te ima kruv
![]()
![]()
Gluposti,ne pri vsichki momicheta ima kruv!Po tvoqta logika ako nqma kruv,sigurno ne e devstvena,a?!?
аз пък искам да попитам дали гаджето ми е разкъсал ципата понеже ми бръкна с цял пръст ? среден. питах го дали е усетил да разкъсва нещо ама той каза че не знае.. и нормално ли е няколко дни след това( 2-3) да ми е текло няколко капки кръв ?