.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    разочарована
    Guest

Харесвах го, а той се оказа тъп

Значи, много си харесвах аз едно момченце. Страхотен, с изваяна фигура и много секси, а погледа му един такъв...ммм. И излизам с него на кафенце така да се шматкаме и тоя на второто изречение "Ъъ, искаиш ли да ми станеш гадже?" при което аз естествено казах "Нз, ще си помисля" допих си кафето, хванах си таксито и дим да ме няма! Е не може да има толкова тъпо момче. Много е тъпо да те пита така бе, има си начини много по красиви и романтични да ме сваля, а той.."Искаш ли..." Тъпак!

Не мога да повярвам че има до толкова ограничени хора като теб. Или го харесваш такъв какъвто е или не го харесваш. Някои хора са по претиснителни... Ако не ти харесва отговора... какво очакваше... не си задала въпрос.

Мега фен Аватара на iiirish
    момчето явно или няма достатъчно опит или просто си е простак без чувство за романтика

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    момчето явно или няма достатъчно опит или просто си е простак без чувство за романтика
    mislq 4e v sli4aq e po-skoro purvoto. ma ne kazaha i vyzrastta im kva e

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Мега фен Аватара на iiirish
    най-вероятно е под 15 или някъде там

Мега фен Аватара на koalka
    Ами харесала си външността му,но явно момчето не е струвало.По-добре не се занимавай с него.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    mi iavno momchenceto e malko tupichko!priemi go takav ili puk ako ne te kefi ne se zanimavai s nego!a moje bi za nego tova e na4ina da ti kaje tova!vse pak umen i krasiv edno rqdko se sre6ta[b]
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    4oveka nqma vreme za gubene sigurno ima hilqdi kandidatki za sarceto mu
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Може па да е бил по-директен, което не е лошо. Ама май в твоя случай така както го обясни ,верно си е тъп. Е да не ти пука, и други красавци има, па и умни даже

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Не си имала късмет и толкова. Не можеш да очакваш всяка среща да е успешна.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    споко бе мацка.. нали не си тръгнала с него,кво се вайкаш и аз останах много разочарована,но и доволна,че не направих някоя глупост.. така е,човек не тряя да се заблуждава от външния вид,защото често лъже.. а и за да тръгнеш с някой,тряя да си го опознал поне малко,не мислиш ли? така че поне се радвай,че си разбрала що за човек е
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Релефно тяло -> плосък мозък

i za men tva e tapo prosto takava tapotiq te otblaskva kolkoto i da e hubav i az ne haresvam po takav na4in
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Е да .. не е готино така. Може по-романтично, може по-умно. Но е мисля че само от това трябва да си правиш изводи за него. Както не може да си изградиш мнение за него само от външния му вид. Може би ако не си изхвърчала от кафенето веднага, си щяла да видиш и нещо положително в него освен вида му. Но ако все пак тази реплика е достатъчна да си изградиш мнение ... по-добре не се занимавай с него.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Че те всички са тъпи...

Saatana vittu perkele hate crew!

Имам едно въпросче към теб -как го обикна, като не си го познавала ??? И се опитайте да се поставите на мястото на момчето. Ти какво искаш от един 14-15 годишен??? Може би да те закара в Париж, или пък при залез/изграв слънце.

Супер фен
    Абе като казвате,че някой е тъп се подразбира,че не може да върже две изречения,а не че не е романтичен Както казаха сигурно няма опит....вероятно заради такива като теб
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Че те всички са тъпи...
    =D> =D> =D>
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Ъъ, искаиш ли да ми станеш гадже?"
    Ъъъъъ казъл ти е тва ?
    РОФЛ.

Може просто безумно да се е влюбил в теб и да иска колкото може по-бързо да тръгне с теб да не те отмъкне някои

Повече от фен
    Abe mom4eto moje da e bez opit...ne go za6titavam,ama imah edno gadje koeto na purvata sre6ta si govorihme kakvo obi4al da si pohapva i v produljenie na 1-2 chasa,tupo,nali?,da ama v posledstvie se okaza super gocko mom4e i v kraina smetka nakudeto naso4i6 razgovora natam 6te trugne.

Guest
    mnogo si tapa ne stiga 4e ti e predlojil pa i go odumva6 urod takav moje da go e sram i da ne moje po romanti4no begai nadale4e ne go zalsijava6

Цитирай Първоначално написано от TraPPed
    Abe mom4eto moje da e bez opit...ne go za6titavam,ama imah edno gadje koeto na purvata sre6ta si govorihme kakvo obi4al da si pohapva i v produljenie na 1-2 chasa,tupo,nali?,da ama v posledstvie se okaza super gocko mom4e i v kraina smetka nakudeto naso4i6 razgovora natam 6te trugne.
    Много точно казано.
    Не наричаи никои тъп до кат не се убедиш че наистина е такъв.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mnogo si tapa ne stiga 4e ti e predlojil pa i go odumva6 urod takav moje da go e sram i da ne moje po romanti4no begai nadale4e ne go zalsijava6
    Да точно така излезе.
    Ако бях аз въобще нямаше да ти предлагам щях да чакам теб

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: Харесвах го, а той се оказа тъп

Цитирай Първоначално написано от разочарована
    Значи, много си харесвах аз едно момченце. Страхотен, с изваяна фигура и много секси, а погледа му един такъв...ммм. И излизам с него на кафенце така да се шматкаме и тоя на второто изречение "Ъъ, искаиш ли да ми станеш гадже?" при което аз естествено казах "Нз, ще си помисля" допих си кафето, хванах си таксито и дим да ме няма! Е не може да има толкова тъпо момче. Много е тъпо да те пита така бе, има си начини много по красиви и романтични да ме сваля, а той.."Искаш ли..." Тъпак!
    получаваш нобелова награда за лиготия ..... мно си зле ... !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

ne vseki e romanti4en no tova ne go pravi tupak nali?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си