- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Счупих огледало.............
Наскоро счупих огледало,не цялото а само откъртих от него част и тази част се раздели на парченца.Да вярвам ли изобщо за 7 години нещастна любов или това са пълни измислици?А вие да сте чупили огледала и какво ви се е случило?
Аз не вярвам в суеверия![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
xaxa ako be6e vqrno trqbva cql jivot da sym ne6tasna...kolko ogledala sym 4upila i kFo?
mili4ka ne vqrvai na tova![]()
world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)
mi 4estno da ti8 kaja az ne vqrvam no vse pak ako ti si sueverna zarovi par4e ot ogledaloto nqkade za da ne se sbudne poverietoПървоначално написано от Анонимко
\
/
Аз съм суеверна, но на това не вярвам![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Аз по принцип не вярвам в суеверия, но преди известно време бях счупила огледало и сега след като са минали вече 7 години и като се замисля при мен се оказа вярно. Но все пак не го приемай насериозно.
съгласнаПървоначално написано от priti_kiti
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
ne viarvai na takiva neshta.ne se samonavivai!tova sa ne6ta izmisleni ot vremeto na baba ti.....
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
не съм суеверна или поне не вярвам точно в тези глупости
Когато това суеверие го напишат в Стария или Новия завет, или за турците в корана, когато го сложат до конституцията, тогава вярвай. Аз предполагам че това е възникнало с цел да се пазят огледалата, защото на всеки му трябва някой друг лев.![]()
![]()
А за тези на които им се е случвало суеверието-това е на психическа основа. Почваш да вярваш че хората те гледат по друг начин и става така.
Абе честно да ти кажа това са глупости..
вярно,че и аз съм суеверна ама
на тва не вярвам щото доста огледала съм счупила
и сега съм много щастлива и влЮбена![]()
Хех аз колко пъти съм чупила огледала... последното което счупих беше миналата учебна година... и малко след това намерих голямата си любовИ сега сме много щастливи.... не вярвай на тея глупости ..
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
[/b]Пълни глупости. Даже съм чувала, че носи щастие, но не помня от къде.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
не вярвам в суеверия, носи лош късмет
2, 11 и 8 точка системно - бан
I az na skoro s4ypih edno ogledalo ama twa sa izmislici....Oba4e koito vqrva v takiwa ne6ta my se sbadvat.
ми аз не вярвам в това защото до сега съм чупила 3 огледала по 7 години това значи че ще имам 21 години нещастна любов,значи на 37 години ще се развали нещастиетопълни глупости
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Stiga we ne mi kazvai 4e vqrava6 v tiq izmislici![]()
Ако знаеш само колко огледала съм чупила...но засега любовта ми си е щастлива![]()
Абе толкова хора са били нещастни в любовта и без да са чупили огледала...Други пък са чупили и им е вървяло. Не вярвай сляпо на тея суеверия.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
От малка съм се скъсала да чупя огледала.И то не какви а от големи, стенни .... до джобни!
И какво да кажа , радвам се на такава сладка любов...
Еми и аз в 6 или 7 клас чупих огледало и се оплаших, ама това са си пълни глупости. В момента си имам сериозен приятел и в любовта съм на 6![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.