- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Счупих огледало.............
Оф, това са пълни глупости! Нима неуспехът в любовта зависи от едно счупено огледало-Не! Затова хората не бива да се влияят от тъпи суеверия!![]()
spored men tova sa pulni gluposti ne se vruzvai!
чупила съм мноого огледала даже прекалено ама нищо се 1 по-добре не вярвай на тия глупости то просто няма смисълПървоначално написано от Анонимко
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
nz ama az sum 4upila mng ogledala,po princip sum sueverna,ne mng ,no sueverna i re6ih 4esega mng godini ne6tastna lubov ,poslednoto go s4upih to4no na nova godina!oba4e to4no sled 3 meseca ve4e bqh s mom4eto koeto jelaeh!
taka,4e spoko!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Tva e basi typnqta,tva trqq da zna4i,4e az cql jivot trqbva da imam ne6tasna lubov... Pf Pylni prostotii!
ех...колко пъти съм чипила огледала и като се замисля колко съм нещастна в тая любов...аве не вярвам на такива глупости![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Не вярвам на такива неща. До сега съм счупила толкова много, че ако това беше истина трябва да съм нещастна цял живот.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Моето котенеце е чисто черно. Не само, че ми минава пътя ами и ми се върти в краката. Ако слушах суеверията сега трябваше да съм най-нещастния човек, да съм умряла 9 пъти, да са ме заклали, да ми е паднала косата и да са ми почернели зъбите, но май всичко си ми е наред. И дори си имам приятел, с който не съм особено нещастна, даже напротив! Така, че суеверията са нещо тъпо. Аз не вярвам в тях. Огледало не съм чупила, но може да пробвам. Все пак още 7 години нещастие към натрупаните вече 106 са нищо (нали знаете, минаване под стълби, от лявата страна на стълб, черната ми котка, целувки през прага, стъпване върху напукана плоча и т.н...). А и петък 13 ми е най-щастливия ден, а 13 и 666 са ми любимите числа!![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...