- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- търся си психоложка любовна.
сигурно ши ми са смеите ама ми трябва някои любовна психоложка по точно да мога да си споделя с нея проблемите............. съвсем сериозно ако някои знае някоя случаино да ми даде някъф саит или емаила и , и да не ми иск пари щото нямам![]()
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
аз собствените си проблеми не мога да оправя ама инак съм добър психолог ако имаш скайп дай го да те намеря ще се постаря да ти помогна а иначе безплатни психолози няма-освен тия в даскалоПървоначално написано от elf4o
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
Отиди на psihologia.start.bg В дясно има каре "психотерапия" и там има варианти за теб.Дано ти свърщи работа.
xa..potyrsi me ako iska6 ..6te se opitam da ti pomogna![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
а някой ще ми помогне ли да спра цигарките че вече почвам сама на себе си да писвам
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
трябва ти силна воля..ако си упорита-давай и ще има резултат,мила!Първоначално написано от Lola^6emeta
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
еми надявам се да се спарвяПървоначално написано от Lorraine
стискам палци..знам че можешПървоначално написано от Lola^6emeta
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз мнооого се надявам ако има некъф резултат ще ви уведомя[/b]Първоначално написано от Lorraine
трябва ми на някоя която е завършила психология,психоложка да е ........ че да говоря с нея някакви не знам по емаили ли или skype или icq без значение само да се разберем щото намерих тука едни ама те не отговарят
(((((( пък като ги гледах за 1 час кфи пари искат са отказах да ходя
(((((
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
не съм психоложка,но може би ще мога да ти помогна..просто кажи..Първоначално написано от elf4o
Майка ми е завършила психология, ама повярвай по добре приятел, отколкото такъв. Иначе покрай нея съм се научил да разбирам хората. Мога да помагам!Първоначално написано от elf4o
Ти да помагаш за любов... ти "любовен психолог"... ти на себе си не може да помогнеш, а пък на друг... просто смях.xa..potyrsi me ako iska6 ..6te se opitam da ti pomogna
Може да си помогнеш само ТИ. Силна воля и самонавиване че не ги харесваш. Може да останеш един ден сама и остави запалката и цигарите срещу теб и ги гледай, без да взимаш. Майка ми така ги е отказала. Айде успех и дано се отървеш от този лош навик.Първоначално написано от Lola^6emeta
еми нармално нали ти казах мога само да ти препоръчам една светла вардарова мнооого е добра наистина пък и и харесва да работи с деца и на мен не ми взимаше париПървоначално написано от elf4o
Е хайде нека си поговоримПървоначално написано от elf4o
аз обичам да помагам :P Е аз имам мейл и е написан
Напиши ми лично аз там ще ти кажа къде влизам!
пробвах се веднъж и ги отказах цяло лято-това лято бях мноооого горда със себе си но един път така здраво се изнервих че пак посегнах към старите приятелчета,аз нямам чак такъв проблем да ги откажа но след време като се случи нещо пак ги почвам ей това ми е тъпото на менеПървоначално написано от OPEL