- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Tupa Putka sum....
Moqta iStoriq zapo4va taka v 4ata se zapoznah s edno mom4e i si 4atih me 1 mesec nakraq izleze 4e toi e poznat na biv6iq mi priqtel i jivee v edin grad i posledniq put kogato si 4atih me predi da trugnam toi po4na da mi vika ti si edinstvenoto momi4e koeto znae kakvo iskai 6tql da me vzema za jena ama go kaza na maitap posle se vidqh me i pih me kafe i toi po4na da se zaka4a s men
i me izprati i se celunah me i trugnah me.Mn hubavo si prekarah me zaedno no momenta v koito az bqh v tqh i toi po4na da me vuzbujda no nakraq mi kaza emi nqma se sex i az ti ako ne6te6 6te otida pri drug i toi spe4i stana mu gadno no mn bqh iznervena zi zaredi tezi dumi sujalqvam o6te do sega
.Toi ne mi govori6e pone 30 mn nakraq go hvanah i mu vikai da da pogovorim i toi iskam da si pomislq gadno mi stana za tova koeto mi kaza i az izvinqvai ne sum go mislia prosto taka go kazah i toi vika ama dumite sa po bolezneni AZ HILQGA PUTI mu se izvinih i tio kaza da znaedno sme posle se naebahme be6e na edna vila za 2 den i na drugiq den ne se vidqh me za6toto nz si kakvo posle na drugiq den pak se skarah me za6toto ne se vidqh me i mu kazah ako iska6 nqma da se vijdamq ve4e i toi spe4i i mise rasurdi
posle ve4erta si govorih me i toi vika 4e ve4e ne e su6toto 4e mu bila mn gadno za deto sum go kazala onova
i 4e iska samo da sme fr aaz tova ne iskam mn go obi4kam molih mu se no ne uvi toi ne skloni i kaza za sega ne prosto iskal malko da mu mine ot dumite mi no az znam 4e s nego ve4e ni6to nqma da stane pls Pomognete mi molq vi
mn sum vi blagodarna
slojna situaciq ... spored men varqntite za tva da ti se rasardi sa 2
1. iskal e samo sex ot teb i ako ne se saglasila toi se e rasardil
2.moje bi naistina mu e stanalo gadno ot dumite ti
kato na men li4no po vqrno mi se struva parviq varqnt ..
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
spokoino
porednoto momichence-broika za nqkoi "pich"
svikni s misulta che ti prosto za nego si pod nomer 9 primerno
Taka e ама и момичетата като почнат да се превъзнасят...Първоначално написано от OtherDimension
Иначе се опитай да не мислиш за него. Както сама разбираш "...s nego ve4e ni6to nqma da stane..."
Искал е само едно от теб,направило си е кефа момчето и това е!приеми го!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
=D> има и други момчетаПървоначално написано от gery_to
![]()
Верно ,много си тъпа!
Ot edna strana si si vinovna.Ni6to ne moi6 da naprae6.Zabravi go.
Може би не е трябвало да се държиш така и да му говориш така,като знаеш че е тънообиден!!Вярно той гадно те е остаил без секс!Ама и тъй като чета и направо си мисля че ти прави гадно за нещо и само се праи!Сложна работа!Дано да го забравиш скоро!
ти си зле....
приеми го ти си искала просто секс и тои ти го е дал ...но пък и тои е искал само това ... не тря ти е гадно защото в тва ня нищо лошо ... .
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....