- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Това в крайна сметка вярно ли е...
Искам да попитам дали ако използвам самобръсначка космите ще станат по-твърди, гадни и черни отколко преди, и найстина ли е по-добре да използвам кола маска и защо?
благодаря предварително![]()
Много ясно че по-добре да използваш кола маска
да така е може да ползваш и епилаторИскам да попитам дали ако използвам самобръсначка космите ще станат по-твърди, гадни и черни отколко преди
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
колата маска е изключително по-добра, защото:
изтръгва космите с корените и така ще порастнат много по-бавно, няма да боцкат и ще са "по-нежни"докато със самобръсначката става точно обртаното... освен тва след кола маска самата кожа става по-хубава. но се появяват едни чървени пъпчици, които обаче се махат след някво време.
но на мен лично с епилатор ми е по-удобно, щот иначе много мацане![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ми то жинаги е по добре с маска, ама тряя да чакаш доста, за да може да се хванат сички косъмчета. А пък за епиатор не съм съгласнащтот,ако кожата ти е по-чувствителна ще почнат да ти се обръщат някои косъмчета
после на гной и става егати ужаса...
![]()
За тва,ако ти е мнооого наложително с брасначката, а иначе изчаквай за маска \/
What about the world today
What about the place that we call home
We’ve never been so many
And we've never been so alone
exactly the sameПървоначално написано от пор
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Напълно вярно от самобрасначката стават мн гадни и ще трябва почти всеки ден да се бръснеш,по-добре е с кола маска с нея ще имаш по траен ефект.