NoseBleeD: КВО ГАРАЖНО СТУДИО?
Като чета кви луди цени и как бръснат ми става смешно...
Миналата година си пробих пъпа в Слънчев Бряг и студиото изобщо не беше ГАРАЖНО.Човека,който ми го направи в момента участва в "SURVIVOR"-тоя с многото татоировки.Взе ми ЦЕЛИ 10 лв.Имах си обица-сребърна,но ми възпаляваше пъпа и след 2 месеца си купих такава от бяло злато и повече нямам никакви проблеми.В специалнизираните студиа,като неговото се продаваха и такива със специално титаниево покритие.Можеш да си купиш и такива-т.н медицинско злато.На мен среброто не ми понесе.Цената и на среброто и тези с титаниевото са долу-горе една и съща-18-20лв.Мойта златната ми излезе към 50 лв-там зависи от грамажа и изработката(за мой късмет точно тогава златото много поевтиня ).
На мен,точно татоировчика ми препоръча да си купя от аптеката едно спрейче за дезенфикциране.Не се сещам как се казваше,питайте в аптеките там ще ви кажат-то струва към 7 лв..Пръскаш си всеки ден мястото,някъде към месец.От там нататък е хубаво често да си почистваш обицата и пъпа с нещо пак дезифекциращо.Това е.Не е кой знае каква философия.И болката я сравнявам с такава,когато ти вземат кръв от вената.
Там където живея,ходих в един козметичен салон и ми казаха че ще ми струва 15 лв.и щяха да ми го правят с упойка,което е направо абсурдно глупаво.Още повече,че с тая упойка могат да те уморят ако си алергична към нея....