.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: lubov luubov

Guest

lubov luubov

Daite mi savet molqq sega sam v novo u4ili6te i adski mn si haresah edno mom4e ot moq klas, problema oba4e e 4e toi e dosta golqm jenkar i nw znam kvo da pravq. moje li ne6to da se polu4i spored vas ?

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Възможно е, но по-добре не си давай големи надежди
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Мега фен Аватара на iiirish
    както бях писала и в друга такава тема, между вас може и да стане нещо, но дори и да е така, най-добре не възлагай големи надежди за сериозна връзка. приеми го просто като флирт и увлечение, но не и като любов

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    женкар? мисля че тфа е достатъчно и сама да се откажеш от 'сериозна' връзка с него,тъй като такава не би могло да има..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    чудя се защо всички момичета се влюбват или в някви нахакани футболистчета или в някви гъзарчета някви дето се правят на лоши момчета или пък такива дето са уж големите женкари!незнам дали имаш шанс с него,пробвай се но сама знаеш какъе е няма да приеме връзката ви за сериозна,така че и ти не се вживявай много!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    както бях писала и в друга такава тема, между вас може и да стане нещо, но дори и да е така, най-добре не възлагай големи надежди за сериозна връзка. приеми го просто като флирт и увлечение, но не и като любов
    To4no!!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi samo ot teb si zavisi dali 6te izlelze ne6to

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Наскоро бях с такъв не се занимавай - ще се зарибява по теб най-много 3 дни!

остави го по-добре ако не искаш след няколко дни да си с разбито сърце

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Можеш да пробваш. Нали знаеш, всеки рано или късно си намира майстора. Но трябва да си подготвена за два варианта. Ако си неговия майстор добре, но има голяма вероятност да не излезе нищо сериозно.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Преди месец приключих връзка с женкар. Мога да ти кажа - ако си себе си и ако го приемаш такъв какъвто е, без да се опитваш да го променяш, той ще се чувства добре с теб .. и може сам да се промени. С върпосния женкар ходех 1 месец. Скарахме се много нелепо, след което самият той се опита на няколко пъти да се съберем.... Моят съвет е да опиташ - може да се получи.

Цитирай Първоначално написано от gery_to
    чудя се защо всички момичета се влюбват или в някви нахакани футболистчета или в някви гъзарчета някви дето се правят на лоши момчета или пък такива дето са уж големите женкари!незнам дали имаш шанс с него,пробвай се но сама знаеш какъе е няма да приеме връзката ви за сериозна,така че и ти не се вживявай много!
    ами, не всички :P аз никога не съм си падала по такива например. а за авторката на темата - ти сигурна ли си че това момче си заслужава, или просто те кефи как изглежда или как всички в новия клас си падат по него... не знам, сигурно не това искаш да чуеш, но според мен не се занимавай с него. едва ли ще загубиш кой знае какво :P
    "...I've been sleeping a thousand years it seems.
    Got to open my eyes to everything,
    without a thought, without a voice, without a soul...
    don't let me die here -
    there must be something more...
    Bring me to life!..."

Guest
    ми, мила аз също съм така в момента. Виж темата: Толкова много го харесвам. Нещо от тоя род е. Ми сега станах гадже с него. Не съм го виждала от няколко дена. Сега може да е навсякъде. Честно да ти кажа, те са много съмнителни, аз му нямам доверие, но здраво съм хлътнала по него и...незнам ко да прая

Guest

Re: lubov luubov

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Daite mi savet molqq sega sam v novo u4ili6te i adski mn si haresah edno mom4e ot moq klas, problema oba4e e 4e toi e dosta golqm jenkar i nw znam kvo da pravq. moje li ne6to da se polu4i spored vas ?
    ne

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    въпросът е не дали може да се получи нещо, защото шанс винаги има, а колко дълго ще трае това "нещо"..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    Sofiq LOL!!
    според мен би могло да
    се получи нещо но това ще е
    само забивка или мноого кратко връзка
    ако искаш да си с него то тогава
    го направи само за да ти е кеф а не за да
    търсиш любовта в неговото лице защото няма да
    я намериш сама каза че той е женкар
    знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е

Повече от фен
    А той появявал ли е някакъв интерес към теб?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си