- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е....................
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.
2 и 11т. системни нарушения = бан
Мисля, че не ти трябва да му кажеш кога да се обръсне.Той трябва да си реши сам.Ако тва,че го бият не му е причина,то кво тогава.На никой няма да му е приятно да го бият за нещо,което може да се промени към по-добро.Ама негов си проблем![]()
темата какво общо има с Любов?![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Da????Първоначално написано от Lorraine
![]()
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.
Едва ли го бият,защото не се бръзне.Повярвай ми,трябва да има друга причина и тя обикновено е измислена.
в момента много се замислям за това че има по маумни хора от мен ...и това е гадно ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Кажи му го това,ама ти какво можеш да направиш?Той сам трябва да се промени.Не го бият заради това,че не се бръсне.Може би е сдухан.
За какво да се ебавам?Тапака се казва Мариян !И има голям девствен мустак!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И ся ко праим.Първоначално написано от Metoman
Първоначално написано от Lorraine
![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
дано темата не е ебавка, щото е супер тъпо...
та ми ако ти е мноо добър приятел си му кажи да се обръсне...ако не - не можеш да му помогнеш..
haha mi kazvash mu da se obrusne 4e nikoi nqma go haresa taka ...... i temata ne e za lubov ei
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
МОже да lock-нете темата.Мустака се обръ =D> сна