- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- по-бърз разтеж
здравейте,скоро ходих на фризьор и фризьорката ме пострига прекалено късо и сега не си харесвам косата,въпросът ми е как да я накарам да порасне по-бързо.благодаря ви предварително
На сестра ми й бяха казали бадемово масло и витамин А,но не знам дали ще ти помогнат...[/b]
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
мисля, че вече има прекалено много теми за по-бърз растеж на косата... можеш да използваш търсачката и ще намериш мноого мнооого![]()
хининовата вода прави чудеса!![]()
xininova voda i seboral forte.sa6to moje i da sloji6 2 aspirina vav edin 6ampoan i taka se mie6 s nego yspex \/
blagodarq
Може да пробваш и стимуланта на Икаров.
Приятелството е като една душа в две тела.
Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.
ima na razli4ni firmi tonizira6ti razteja na kosata produkti.ako ti se struvat mnogo skupi se maji s hininova voda,prodava se v aptekite.
Не знам зашо,но на мен нищо не ми помага,нито хининовата вода(по-горе казаната,имам я същата),нито шампоана с аспирините,нищо...Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
Не мисля така,зависи от колко време използваш хининова вода и си миеш косата със този шампоан.Ако очакваш извънземни резултати за 1-2-3 седмици съжалявам но ще има още много да чакаш.
mm da az sam mnogo dovolna ot neqПървоначално написано от ~^~SuPeRSlaDkA~^~
![]()
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
emi az izpilzvam huninova voda ama nz dali ima razlima 6toto kosata mi piprincipo si raste barzo znam 4e mn pomagat riziorkata mi kaza ampuli s kopriva