.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Mitove za suzdavane na 4oveka

ok molq vi za pomo6t i 6te sum vi mnogo ama mnogo blagodarna ako napravite ne6to po vuprosa trqbvat mi mitove za suzdavaneto na 4ovek no nikude ne moga da namerq v dobriq star google

blagodarq vi predvaritelno
    "If people make fun of you, it probably means you're doing something right."

"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."

Guest
    v bibiliotekata nqma li da ti e po lesno?tva mai sme go u4ili ednata be6e teoriqta na darvin(za maimunata) p1k drugoto za bog.

Супер фен
    Пфу теории много...една,която знам е,че хората сме живяли на друга планета и след това сме открили Земята,която била с по-подходящи условия Другото е,че сме някаква грешка в експеримент на друга раса,която изплашена от това,което се е случило ни е захврълила като прокажени Още знаех ама съм ги забравила...и естествено както казаха теорията за маймуните и религиите,но за това си се сетил/а предполагам
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    знам 4е имаше митове за възникването на човека от кал, дърво и глина, но нищо конкретно не се сещам ! бягаѝ на библиотека!
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Guest
    bqgah i ni6to

Скоро четох някъде че може да сме били резултат на ядрена война. Затова са свидетелствали някакви бомбообежища или нещо подобно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си