.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна

Moderated: Помогнете ми за есе: "Земята не ни принадле

Някой може ли да ми помогне.Имам да пиша едно есе на тема:"Земята не ни принадлежи.Ние сме я взели назаем от нашите потомци".Ще ви бъда благодарна ако може да ми помогните.Предварително благодаря.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Супер фен
    хм..аз имам на тема"Аз и моя родов свят" или нещо от сорта..но не мога да пиша есета
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Ако беше нещо като реферат, щяхме да можем да помогнем, но това е есе. В есето се излагат свои мисли и мнения. Дори и когато го предадеш, и да не и хареса винаги минава номера " Но нали в есето се излагат свои мисли и мнения"
    Най лесно се пише есе, когато си представиш, че говориш с приятел или с даскал по тази тема и всичко става. Започни с някакъв увод, свързан с темата. После изложи нещо като теза с това което ще защитиш в писането, защитаваш и завършваш с нещо кратко. За помощ може да ползваж сайтове като реферати.ком Напиши в онзи форум такава тема и дано има ефект. Айде успех

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от OPEL
    Ако беше нещо като реферат, щяхме да можем да помогнем, но това е есе. В есето се излагат свои мисли и мнения. Дори и когато го предадеш, и да не и хареса винаги минава номера " Но нали в есето се излагат свои мисли и мнения"
    Най лесно се пише есе, когато си представиш, че говориш с приятел или с даскал по тази тема и всичко става. Започни с някакъв увод, свързан с темата. После изложи нещо като теза с това което ще защитиш в писането, защитаваш и завършваш с нещо кратко. За помощ може да ползваж сайтове като реферати.ком Напиши в онзи форум такава тема и дано има ефект. Айде успех
    Mерси ще пробвам
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си