- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обица под езика
Има ли опасност ако се пробиеш под езика да ти стане нещо??
Винаги има.И да си пробиваш ушите пак има.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Първоначално написано от i'm so excited!
a ne ti li e nqkakvo takova kofti i drazne6to?
Ne e neshtastno momicheto izgubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniq shans da stane CHovek!!!
не, свикнах напълно с нея и изобщо не ми прави впечатление.
алелуя.
оо тва е яко ...а може ли чоек които има и на езика да си направи и там .... ?
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Bole6e li i kolko ti vzeha???Първоначално написано от i'm so excited!
нали под езика има едни вени...та, ако този, който те дупчи, е с две леви ръце и уцели вената...МНОГО ЛОШО.
иначе, ще се подуе, боли малко, но минава за най-много седмица...
петя, с каква обица си, че не ти пречи...аз съм с някфа халка с топче(не питай как сложих топчето), смених я на втората седмица и постоянно си играя, хапя я и т.н., омръзна ми вече...пък още имам лимфа О.о бахти..
A ako sam se produp4i6????
не се препоръчваще преебеш нещо, дупчил/а ли си нещо на някой, и въобще имаш ли пиърсинги някъде?
и аз съм с халка с топченце (там много храна попада, след всяко ядене трябва да я чистя) и изобщо не ми прави впечатление.
но минаха малко повече от 2 седмици и още е леко подуто и ме наболва, но тва е сигурно щото бях много несериозна с биодента и щото веднага след като ме пробиха запалих цигара.............
в моника се дупчих и ми взеха 20 кинта, щото имало "промоция"![]()
та така![]()
алелуя.
Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
че аз не се ли пробих един ден след тебе...сандрин ползвах само първите 3-4 дни, пушех и пиех всичко, каквото имаше, май ми е подуто, ама не ме боли..О.о
а светльо ли те дупчи) тоя е бахти якия, мечтая си да ме дупчи някой ден(до сега само весо ме е дупчил там, и имам подозрения, че пиърсинга ми падна, щото пиърсъра не ми беше симпатичен)
не е истина обаче каква тъпотия направих...закачих си халката за вътрешната част на лабрета и сега не мога да се откача...
мен нито ме боля тогава,нито сега,свикнах напълно с нея,и когато я махна да я чистя имам некфо гадно чуство...![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
е, да, светльо ме дупчи. а весо не го познавам, ама нещо ръб ми се виждати сама ли се проби инке, или ..?
алелуя.
ПхахахахаПървоначално написано от fake
![]()
И аз това го направих веднъж и беше гадно и болезнено. Следващите пъти е фън...
Saatana vittu perkele hate crew!
дае, бахти ръба е, честно...не ме изкефи още като ми изцепи, че сърфейс пиърсинг не се прави с трапецовидна обица(щот аз му казах, че такава искам)...и след като му показах снимка в списание на пиърсинг между циците с трапецовидна обица, каза 'абе тия нещо са се объркали, такъв пиърсинг не се праи с такава обица'...да му еба професионализма значи..
сама се пробих под езика, и е беше мноу яко.обмислям варианта за още една там
аз под езика се пробих април 2004нямах абсолютно никви проблеми,даже още същия ден си ядох шкембе(помня,щото пича дето ме проби каза да избягвам храни с подправки)..както и да е,нито ме е боляло,нито нищо..даже по някое време забравяш,че изобщо имаш обица..кофтито на този вид пиърсинг е,че можеш(не казвам,че ще) да си прецакаш емайла на зъбите,ако мн си играеш с обицата и тя не е силиконова..другият проблем на халкичката с топчето го казаха-храната,която се събира..а и 3то има-ако си е нормалната(от медицинска стомана) се събира зъбен камък и трябва да ходиш да ти я чистят отвреме навреме
)
тая година(в началото) си направих и през целия език(без да махам тази под езика),само 4е обицата ми е силиконова..превантивно,що о имам навика да се прехапвам и представи си да си избия зъб от простотия)мен лично доста ме боля(не пробиването,а 'възтановителният' период),даже през първите 2-3дни непрекъснато мислих дая махам,ама викам така и така съм се пробила,сега и лигавщини..и сега не съжалявам
ако някой има въпроси да пита на лична
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
на мен халката изобщо не ми се допира до зъбите в нормалното си състояние![]()
алелуя.
Nz kak e,no mislq 4e ima nqkakva opasnost!
Ми всъщност не знам! Аз току що се пробих под езика савсем сама. След една седмица ще пиша да видим дали съм живаПървоначално написано от BeBeTo_F
![]()
Не си губя времето да мисля какво мислят другите за мен, защото знам, че те са прекалено заети да мислят какво мисля аз за тях ...!!!
и кво герои ли си ?!
![]()
![]()
![]()
явно тва е била целта
ии by the way... супер гнусно е
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
^Подкрепям..!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!