.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    The^Last_LMNT
    Guest

Нормално ли е да не си ходил по голяма нужда 20 дена ???

Значи искам да ви попитам...не съм ходил по голяма нужда от 20 дена и мисля че явно имам някъв проблем!Не съм ходил при личния защтото ме е срам ( и на наще не съм казал ).Ако някой може да ми даде съвет ще съм му благодарен!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Да се приема ли че правиш анален секс и за това си задал темата си в тази секция на форума, или?

А 20 дена да не си ходил е нормално, ако си поставен в постоянна обстановка на стрес.

В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ това НЕ Е НОРМАЛНО!!!
    Даже 1 седмица е много...чудя се как не си се натровил до сега...
    Веднага на лекар!

Guest
    купи си безалакс от аптеката по-яко разхлабите;но от тва незнам и 4ети листовката преди употреба ае и касмет

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    А бе 20 дена ти ще умреш бе !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на maybelline
    Струва ми се,че темата е ебавка,но както и да е.Не е нормално да не си ходил цели 20 дена.

Дори и 2 дена да не ходиш не е нормално. Веднага при лекар. Това не е някакъв сексуален проблем, за да те е срам. Ако искаш да живееш, бягай на там. И дано темата да е е****а.

Бизалаксът ще те пръсне от болка ако не си ходил наистин а 20 дни.
    По-добре вземи Дуфалак. И ако темата не е бъзик - как си търпял 20 дни?

Guest
    ако си карал само на вода е нормално

това не може да не е бъзик. 20 дена... да бе. и аз съм трактор
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Голям фен
    мечтател човека може и цял месец да не ходи,но после да си изкара червата(без майтап).Така че към пусналия темата-най-добре спешно при лекар или поне като за начало разхлабително от аптеката
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Супер фен
    Темата е простотия.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Бързо на лекар - с това шега не бива. Като не се изхождаш, задържаш всичките токсини в тялото си!

Голям фен
    ebati kopeleto si ti zaaebi! ! 20 dena .......... na tebe 4ervata da ne sa ti dalgi ot zemqta do lunata be !myxaxaax
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

как е търпял 20 дни, веднъж аз имах ама 14 някъде и нищо странно не усещах, през цялото това време си ядох и пих като хората и нищо, не си спомням как ми се досра ама си беше адската болка, лайната бяха сигурно 10 см в диаметър и някви супер дълги и тежки, като се топваха във водата ми измиваха целия задник и дори усещах че имам и вода по гърба отзад, как се беше озовала там е мистерия...
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    не е нормално.Изпий 2 капсули Лаксена и си направи 1 клизма.ТОВА ОТРАВЯ ОРГАНИЗМЪТ ТИ!!!

да направо що не вземе пистолет да се гръмне??? кво го пращате да си прави клизма все едно ще го направи. нека ходи на лекар, а ако няма акъл и не иска да ходи си е негова работа
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от NiKOLAN
    ...и дори усещах че имам и вода по гърба отзад, как се беше озовала там е мистерия...
    Изпотил си се от зор А по темата-пич,според мен трябваше вече да си пукнал,така че тва май си е ебавка.Ако все пак не е моментално отивай при лекарката,щот и да не си още ЩЕ пукнеш!

zob
    Guest
    нищо ти няма ве,недей сра още толкоз и край на проблемите ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си