- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Той ме бие, защото обича да вия от болка ...
taka e ako produljish s nego prosto nqkoi den taka shte te prebie che v bolnica shte trqbva da te karat i men me bi momche ne otdavna no po suvsem drug povod ama kakvi momcheta sa te te sa JIVOTNI!(ne sichki)Първоначално написано от koalka
![]()
Зарязвай го тоя бе, момиче!!!! Ти трябва да мислиш преди всичко за собствената си безопасност, това не е като да сте се скарали или нещо такова... явно си имаш работа с някакъв маниак, тъй че колкото по-скоро го разкараш от живота си, толкова по-добре!!![]()
лелеее, какви хора имало...изроди!! историята ти звучи направо зловещо, но дано повече нямаш такива проблеми. и наистина,няма да е лошо да споделиш с ваште. В крайна сметка, те са ти родители и биха искали да се погрижат за теб. Успех и не се давай!
![]()
"...I've been sleeping a thousand years it seems.
Got to open my eyes to everything,
without a thought, without a voice, without a soul...
don't let me die here -
there must be something more...
Bring me to life!..."
Щом е над 18 е подсъдим ! СЪД !!!![]()
![]()
Дай ми го на мен да му покажа как той ше вие от болка
![]()
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
aaa .. gorkatanai-dobre govori s na6ite ..
moqta priqtelka e v sy6toto polojenie.Ama i tq kato tebe typa.Ne znam tolkova li e trudno da se spravi6.NAistina syjalqvam za teb,ama ima mn vyzmojnosti da se spravi6 s problema.Kazva6 na va6ite,otiva6 v policiqta,kazva6 na nqkvi qki myjagi da go prebiqt.Ima vyzmojnosti.Pyrvite dve mi se struvat nai - uda4ni.Moqta priqtelka ne kazva6e na nikoi 6tot pederaza q zapla6va6e, 4e 6tql da kaje na tqhnite, 4e q 4ukal.Kvo kato kaje,otri4a6 do posledno i tva e.Ako razberat 4e naistina si spala s nego kazva6 4e te iznasilil.6tom toi moje da prai mrysno i ti moje6.Nai6 kvo qko moje6 da go natopi6.xaxaxa basi prasetata.Az kato govora 4e myjete sa pederazi i typanari nikoi ne mi vqrva.
Ako някой нещастник ми погоди този номер и аз ще му се "реванширам" едно хубаво. Ще те удря, а ти му позволяваш. Веднага кажи на родителите си. Не оставай да му се размине.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Нямка ли начин, по който да се защитиш? Кажи на родителите си. Начинът, по който постъпва той въобще не доказва обичта му. Опитай се да се оттържеш от него, не може цял живот да живееш в страх. Повярвай ми, има кой да ти помогне, стига да направи първата крачка. И най-лошото е, че ако му позволиш това нещо ще се повтори. Моля те, поговори с някой, не оставяй нещата така. Колкото повече креш, толкова по-лошо става. И колкото и да твърди, че се е променил, знай че не е.