Първоначално написано от
Mikohito
Здрасти на всички чувствам се адски объркано харесал съм си две момичета.Ще ги нарека "R" и "L".И с двете съм в супер отношения но проблема е в друго."R" скъса с приятеля си с който имаха сериозна връзка преди два месеца и малко след това започнаха свалките между нас.Но разбрах че ходи с друго момче което пък ще заминава за дълго време за чужбина а нещата не са сериозни между тях.Скоро ходихме на дискотека с нея и с голяма компания и през цялото време си говорихме и танцувахме заедно.И се чудя дали да не се пробвам.Но от друга страна "L" ми харесва повече като характер и като визия изцяло като човек с който бих искал да бъда.Тя също си има приятел но ми беше казала че тръпката я нямало вече,а ние с нея си флиртуваме постоянно.Но днес я видях с приятеля й и се целуваха и прегръщаха просто незнам какво да си мисля.От друга страна има едно момиче което ме харесва характера й е супер и е хубава "Но" защо винаги има едно но,не ме привлича така както тези две момичета.Незнам просто какво да правя много съм объркан в главата ми е пълна каша.Моля ви дайте ми съвет.