.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Тема: Бригада 2

Бригада
    Guest

Бригада 2

Някой да е чул нещо за "Бригада 2"? Излязло ли е? Ако е, може ли линк?

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: Бригада 2

Цитирай Първоначално написано от Бригада
    Някой да е чул нещо за "Бригада 2"? Излязло ли е? Ако е, може ли линк?
    Сериозно ли?Бригада 2?
    сериалчето много ми хареса...ако наистина има 2-ри сезон ще е супер

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от Бонбонената фея
    Да бе... Сигурно са го осрали. И казаха, че актьорът дето е Саша е сменен.

аааа тогава изобщо няма да го гледам ако нямя той да играе ролята на Саша Белов
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от cvetityy

Абе вие чувате ли се?Как ше са го осрали?Книгите си продължават сериала също!В момента снимат Бригада 2!И ше си играе Сергей Безруков!Никой не може да изиграе Саша Белия както той го играе!Пък и втория сезон е много интересен!Няма смисъл да сменят Сергей Безруков!Той бая пари взема от този сериал!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Цитирай Първоначално написано от cvetityy

Абе вие чувате ли се?Как ше са го осрали?Книгите си продължават сериала също!В момента снимат Бригада 2!И ше си играе Сергей Безруков!Никой не може да изиграе Саша Белия както той го играе!Пък и втория сезон е много интересен!Няма смисъл да сменят Сергей Безруков!Той бая пари взема от този сериал!
    Ехааааа супер кога го пускат

Май ше има Бригада 2 на филм , не на сериал..
    нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Da_Bitch
    Май ше има Бригада 2 на филм , не на сериал..
    Ох!Сериал ще бъде!Много ми е интересно как следващите 4-5 книги ще съберат в някъв филм!Май бяха 6-7 книгите не съм сигурна!Обаче е сто процента сигурно че е сериал, даже знам кво ще се случи....

Elektra_x не знам точно кога ще пускат филма!Снимките се бавят!Но сигурно ще е догодина.Не мога да кажа точно.

Еми като знаеш какво ще се случи , може да споделиш никой няма да ти се разсърди
    нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?

Guest
    saglasen absolutno napalno sas brain_stew

a tozi/tazi deto kaza 4e e smenen Belov moje da se barka sas Palnometrajniq film "Brigada"na koito vsi4kite aktiori sa drugi no kato seriala 2ri nqma .4uh 4e go snimat filma dori bqh 4ul 4e go ima vav rusiq prodaval se vav ruskite saitove onlyne no vav bg koga 6te pristigne ............

nz 6to, ama ne vqrvam da ima prodyljenie.. vse pak pove4eto geroi sa ubili...
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Доколкото знам наистина има втори сезон но надали скоро ще го купят бнт

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от *Poli*
    Досега са снимани само първите две книги!За по-внимателните и наблюдателните сигурно сте забелязали, че в края на първия сезон в последната серия, когато Саша изпраща Оля и Ваня на летището точно преди да свърши серията се чува изтрел!Правят покушение над Белов и го изхвърлят в едно бунище с мисълта че е умрял!Но той всъщност не е (естетсвено) и там оцелява някак си и почва да отмъщава на всички наред!И аз си мислех че са го убили ама не е така!Поне така пишеше в книгите, но не ми се вярва да са променили нещо!

За филма-нищо не мога да кажа!Преглеждам доста руски сайтове, обаждам се и в Русия от време на време и не знам за филм "Бригада"!Обаче ако има,ще ми го намерят и ще дам линка!
    А докато чакаме втория сезон ан "Бригада" ще се наслаждаваме на Безруков в "Поцелуй бабочки"!

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Цитирай Първоначално написано от *Poli*
    Досега са снимани само първите две книги!За по-внимателните и наблюдателните сигурно сте забелязали, че в края на първия сезон в последната серия, когато Саша изпраща Оля и Ваня на летището точно преди да свърши серията се чува изтрел!Правят покушение над Белов и го изхвърлят в едно бунище с мисълта че е умрял!Но той всъщност не е (естетсвено) и там оцелява някак си и почва да отмъщава на всички наред!И аз си мислех че са го убили ама не е така!Поне така пишеше в книгите, но не ми се вярва да са променили нещо!

За филма-нищо не мога да кажа!Преглеждам доста руски сайтове, обаждам се и в Русия от време на време и не знам за филм "Бригада"!Обаче ако има,ще ми го намерят и ще дам линка!
    А докато чакаме втория сезон ан "Бригада" ще се наслаждаваме на Безруков в "Поцелуй бабочки"!

дано дано давай така подробности че ми стана супер интересно
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Guest
    ave prestnete da go nari4ate 2ri sezon tova ne vie PRison Break ili Lost ili O.C

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Lyv4eto`
    ave prestnete da go nari4ate 2ri sezon tova ne vie PRison Break ili Lost ili O.C
    ок де не ме яж!Просто се води като 2ри сезон!Няма да го наричаме повече втори сезон, щом се дразниш!

И повече инфо за сега не мога да разкажа точно защото не съм сигурна колко ми е достоверна информацията!Но ако има нещо ново ще ви кажа!

Guest
    На мен ми разказаха за продължението на историята по другите две книги и общо взето Саша започва бизнес с алуминий отмъщавайки на всеки, който му е навредил в миналото, Ваня вече е пораснал и иска да вижда баща си и бяга от вкъщи, същевременно Саня прави "нова бригада" с хората, които са го спасили след изтрела(в края на 15 серия), ако не ме лъже паметта Оля се пропива, а Саша се жени повторно за ... аве не си спомням точно а иначе мисля че Оля изневерява на Саша с Шмид! Разказвам го бегло, но понеже на мен са ми го разказвали, хора чели книгите и за това! Иначе и от режисьора и от актьорите може да чуете само едно : "Бригада 2 не будет!", т.е. продължение на Бригада няма да има, иначе май се снима една серия, филм, в който ще се разкаже накратко за всичко случило се в 15-те серии на Бригада, наблягайки се на личния живот на героите! Ако някой има друга инф да пише на cuci4ka@abv.bg!

Guest

XaXAXa

БРИГАДА 2 в роли Белого, Николай басков

?

Какво стана в крайна сметка? Ще има ли втора част или не, или има вече? Някои ако има някаква информация, моля да пише!

ииихааааа ... чакаме си го

http://kino.ukr.net/news/13062007/5235/
    Успокойте се накрая начии - който не разбира руски ето накратко - всички други актьори, освен Саша и Оля ще бъдат същите!
    Безруков, актьорът играещ Саша, ще се съгласи само ако е същият режисьор и сценарият го бива!
    Проблемът е там, че всичките почти герои от първата част са убити, и затова - ще бъде втората част - нещо като поглед към личния живот на героите!
    И спрете филм ли ще е или сериал - ФИЛМ!!! ФИЛМ!!! ФИЛМ!!!
    НЕ СЕРИАЛ!!! НЕ СЕРИАЛ!!! НЕ СЕРИАЛ!!!

Ей начии - дойде един руснак, да ви изясни нещата, че тук три години спорове вадите от задния си джоб за това нещо...

Кат излезе - излезе...

Фен Аватара на lubby
    Град
    Кърджали Town xD
    http://sergeybezrukov.ru/2008/03/o-brigade-2/

Ето ви клипче от официалния сайт на Сергей Безруков.До колкото разбрах няма да има Бригада 2(не съм мноо добре с руския но не е трудно да разбереш 5 думи на кръст).
    Твърде жалко е и мен страшномного ми допада сериалчето даже си го купих преди 2 години на дискове от едно списание,и в замунда го има качен сички серии.
    Ако ше давате инфо давайте по-достоверна!Кофти ше е ако има втори сезон пък и Оля и Саша са разделени доста кофти даже (

Добри новини за феновете
    Втори сезон ще ИМА със СИГУРНОСТ,но още не е обявена дата за премиера
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Аз не искам да умирам,докато не опитам от всичко в тоя скапан живот..

ВНИМАТЕНО МЕ СЛУШАЙТЕ ТОВА КОЕТО КАЗВАМ Е НАИ ГОЛЯМАТА ИСТИН

ТАКА САША БЕЛОВ ДО КОЛКОТО РАЗБРАХ НЕ ИСКА ДА СЕ СНИМА НО (ВИНАГИ ИМА НО) РЕЖИСИОРА ГО Е УБЕДИЛ ДА СНИМА САМО 1 СЦЕНА КАК ГО УБИВАТ И ВСИЧКО ПОЧВА ОТ НАЧАЛО В НЮ ЙОРК КАДЕТО Е ИВАН (СИНА МУ) ТОИ САЗДАВА НОВА БРИГАДА ЩЕ Е ИНТЕРЕСНО НО САША НЯМА ДА ГО СМЕНЯТ ИМА И ОЩЕ СКОРО ИЗЛИЗА НО ЕДНИ РУСНАЦИ КАТО ГОВОРИХ С ТЯХ КАЗАХА ЧЕ Е ИЗЛЕЗНАЛО НО НЕ ГО НАМЕРИХ В НЕТА ТАКА ЧЕ СКОРО ТАЗИ СТАТИЯ НЕ ПОМНИЯ КАДЕ Я ВИДЯХ МАИ НА ОФИЦИАЛНИЯ САИТ НА РЕЖИСИОРА ИЛИ НА ФИЛМА НО Е ТАКА ТОВА Е АКО ИМАТЕ ВАПРОСИ ПИТАИТЕ

anonymous628030
    Guest
    Няма да има Бригада 2 - Говори се, че ще има, но вече минаха няколко години откакто това е казано. А за такъв период от време могат да снимат 5 сезона Бригада ! Хубав филм, но ще трябва да се примирим няма как иначе..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си