- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Бригада 2
Leetzorz искам само да те попитам за линк към официалните сайтове свързани с този филм![]()
Eми тей като гледам 4-та година ще се снима тая бригада, е*ах ги в сроковете
Добре де, хората които казвате че няма да има 2-ри сезон на Бригада, влезте в youtube и напишете Бригада 2 трейлър да видим какво ще кажете тогава![]()
Виж сега, аз руски сериали гледам, старая се и руски филми да гледам, като цяло нацията много я уважавам, ама само забележи от коя година е тази тема...?
Книгите на А. Белов са шест! Дано да има продължение, но след такова забавяне...... много ме съмнява!
Обичам да обичам, мразя да мразя!
И какво ще кажем,че нещо не разбрах?Първоначално написано от speedlover
В ютюб нищо не намерих!Дай линк.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Аз в момента чета третата книга , имам първатата и втората . Аз първо гледах филма след това четох книгата и ми направи впечетелние че всичко по филма е едно към едно с книгата не съм запознат дали книгатата е писана по филма или обратнотоАко искате мога да ви разкажа какво е станало в третата
който има интерес да ми драсне на skype xenergy1
. Лично се надявам да пуснат сериал по книгите защото е супер историятата , и доколкото знам книгатата е писана по реална история и самия автор е с псевдоним Саша Белов , и пак доколкото знам никой не знае кой е
![]()
Btw Имаше едно клипче в vbox7 в което се дава как Саша Белов спира на едно крастовище и говори с едно боксиорче и му иска афтограф , това е по-филм който няма нищо общо с Бригада , затова не се лъжете по видеото , аз лично се раздавах и после като изтеглих филма ми стана кофти![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:2b1fa62b eto vi treil1r koito ne varvq
Някой знае ли заглавията на книгите по този филм.... Ако има такива моля да ми кажете всички излезнали до сега книги ! благодаря предварителн)))
Досега са снимани само първите две книги!За по-внимателните и наблюдателните сигурно сте забелязали, че в края на първия сезон в последната серия, когато Саша изпраща Оля и Ваня на летището точно преди да свърши серията се чува изтрел!Правят покушение над Белов и го изхвърлят в едно бунище с мисълта че е умрял!Но той всъщност не е (естетсвено) и там оцелява някак си и почва да отмъщава на всички наред!И аз си мислех че са го убили ама не е така!Поне така пишеше в книгите, но не ми се вярва да са променили нещо!
За филма-нищо не мога да кажа!Преглеждам доста руски сайтове, обаждам се и в Русия от време на време и не знам за филм "Бригада"!Обаче ако има,ще ми го намерят и ще дам линка!
А докато чакаме втория сезон ан "Бригада" ще се наслаждаваме на Безруков в "Поцелуй бабочки"![/quote]
ЗНаеш ли заглавията на излезлите до сега книги и ако знаеш може ли да ми ги кажеш... благодаря предварително![]()
Колко книги има ... и как се казват.... ако някой зная плс да каже... искам да ги прочета... благодаря предварителноо (bow)
![]()
![]()
Обожавам го тоя филм...спомням си като малка го гледах и бях влюбена в Саша
сега ще си го изтегля да го гледам пак...
А колко серий е сериала 15 мисля
Първоначално написано от brokeninside13
Темата е от 2006, ако е имало нов сезон предполагам вече всички щяхме да разберем .
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
ами каквото и да е според мен няма да е качествено като бригада 1 а ще е само за пари Безруков на сайта си дава понякога пресконференции и като му задаваш въпроси и отговаря попитат ако има бригада 2 ще играе ли той каза категорично не според мен просто му писна да го асоциират с Саша Белия той има мн различни роли не се е вкарал в някъв образ на мафиот и само тва да го интересува дори като че ли се дразни щото мн въпроси и все за бригадата го питат ... сега си има други роли други по актуални филми ... с 2 думи мисля че без него Коса , Фил и Пчелата пълна боза ша е филма но ще го гледам ...
Бригада 2 ще има ,но наистина Сергей Безруков няма да участва.Филма ще се разправя за сина на Саша и ще излезе пролетта на 2011
Наследникът излезна.. има ли доволни ??