.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47

Тема: Бригада 2

Leetzorz искам само да те попитам за линк към официалните сайтове свързани с този филм

Град
    Варна
    Eми тей като гледам 4-та година ще се снима тая бригада, е*ах ги в сроковете

Добре де, хората които казвате че няма да има 2-ри сезон на Бригада, влезте в youtube и напишете Бригада 2 трейлър да видим какво ще кажете тогава

Град
    Варна
    Виж сега, аз руски сериали гледам, старая се и руски филми да гледам, като цяло нацията много я уважавам, ама само забележи от коя година е тази тема...?

Град
    София
    Книгите на А. Белов са шест! Дано да има продължение, но след такова забавяне...... много ме съмнява!
    Обичам да обичам, мразя да мразя!

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Цитирай Първоначално написано от speedlover
    Добре де, хората които казвате че няма да има 2-ри сезон на Бригада, влезте в youtube и напишете Бригада 2 трейлър да видим какво ще кажете тогава
    И какво ще кажем,че нещо не разбрах? В ютюб нищо не намерих!Дай линк.
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Аз в момента чета третата книга , имам първатата и втората . Аз първо гледах филма след това четох книгата и ми направи впечетелние че всичко по филма е едно към едно с книгата не съм запознат дали книгатата е писана по филма или обратното Ако искате мога да ви разкажа какво е станало в третата който има интерес да ми драсне на skype xenergy1 . Лично се надявам да пуснат сериал по книгите защото е супер историятата , и доколкото знам книгатата е писана по реална история и самия автор е с псевдоним Саша Белов , и пак доколкото знам никой не знае кой е

Btw Имаше едно клипче в vbox7 в което се дава как Саша Белов спира на едно крастовище и говори с едно боксиорче и му иска афтограф , това е по-филм който няма нищо общо с Бригада , затова не се лъжете по видеото , аз лично се раздавах и после като изтеглих филма ми стана кофти

Някой знае ли заглавията на книгите по този филм.... Ако има такива моля да ми кажете всички излезнали до сега книги ! благодаря предварителн )))

Досега са снимани само първите две книги!За по-внимателните и наблюдателните сигурно сте забелязали, че в края на първия сезон в последната серия, когато Саша изпраща Оля и Ваня на летището точно преди да свърши серията се чува изтрел!Правят покушение над Белов и го изхвърлят в едно бунище с мисълта че е умрял!Но той всъщност не е (естетсвено) и там оцелява някак си и почва да отмъщава на всички наред!И аз си мислех че са го убили ама не е така!Поне така пишеше в книгите, но не ми се вярва да са променили нещо!

За филма-нищо не мога да кажа!Преглеждам доста руски сайтове, обаждам се и в Русия от време на време и не знам за филм "Бригада"!Обаче ако има,ще ми го намерят и ще дам линка!
    А докато чакаме втория сезон ан "Бригада" ще се наслаждаваме на Безруков в "Поцелуй бабочки"! [/quote]

ЗНаеш ли заглавията на излезлите до сега книги и ако знаеш може ли да ми ги кажеш... благодаря предварително

Колко книги има ... и как се казват.... ако някой зная плс да каже... искам да ги прочета... благодаря предварителноо (bow)

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Обожавам го тоя филм...спомням си като малка го гледах и бях влюбена в Саша сега ще си го изтегля да го гледам пак...

А колко серий е сериала 15 мисля

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    А дано де
    Creative Technologie

Мега фен Аватара на hotxxmess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Обожавам го тоя филм...спомням си като малка го гледах и бях влюбена в Саша сега ще си го изтегля да го гледам пак...

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Темата е от 2006, ако е имало нов сезон предполагам вече всички щяхме да разберем .
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

ами каквото и да е според мен няма да е качествено като бригада 1 а ще е само за пари Безруков на сайта си дава понякога пресконференции и като му задаваш въпроси и отговаря попитат ако има бригада 2 ще играе ли той каза категорично не според мен просто му писна да го асоциират с Саша Белия той има мн различни роли не се е вкарал в някъв образ на мафиот и само тва да го интересува дори като че ли се дразни щото мн въпроси и все за бригадата го питат ... сега си има други роли други по актуални филми ... с 2 думи мисля че без него Коса , Фил и Пчелата пълна боза ша е филма но ще го гледам ...

Бригада 2 ще има ,но наистина Сергей Безруков няма да участва.Филма ще се разправя за сина на Саша и ще излезе пролетта на 2011

Наследникът излезна.. има ли доволни ??

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от Bonbonenata Виж мнението
    Да бе... Сигурно са го осрали. И казаха, че актьорът дето е Саша е сменен.
    Участва само в началото, където го убиват! Разказва се за сина му - Иван. Има го в замундата.

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    Участва само в началото, където го убиват! Разказва се за сина му - Иван. Има го в замундата.
    Пълни глупости .. това не е Сергей Безруков

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си