.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Az_mileniuma
    Guest

Pri4eska na dalga kosa

Molq vi hora imam kosa do krasta a neznam kva pri4eka da si napravq.Molq vi kajete mi i davaite snim4ici za da vidq!PLEASEEEEEEE pisna mi se na opa6ka i pusnata

Guest
    moje da si q napravi6 na 2 plitki otstrani,na put ot ednata strana,moje da si q nakudri6,da si q hvane6 s 6tipka.ili ako ti se davat izli6ni pari otidi na frizior i toi 6te ti preporu4a podhodq6ta pri4eska.

Фен
    Град
    Franciq
    mi kakvato iska6 takava si q napravi be postriji se kyso
    voala

Супер фен
    Леле ако имам коса до кръста и си я подстрижа късо, ще се самолинчувам после Иначе....дългата коса е мн по-подходяща за прически-къдри,връзвай,хвани кичур от нея и го намотай отзад все едно за кок(да стърчи във всички посоки) и го защипи със шнолка или ако искаш промяна в самата прическа,пробвай бретон или я подстрижи на етажи,но ако бях аз не бих последвала съвета даден преди мен (нищо лично)
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Зависи и от лицето ти,ако по добре ти стои открито може да си сплеташ косата,да се хващаш на кок,да си слагаш ленти и кърпи и тн.А ако ти е по-добре с пустата коса,тогава можеш да си я накъдриш на вълни най-добре Надявам се да съм помогнала!

Супер фен
    според мене я накъдри и я остави свободно да си седи..или я хвани небрежно(ако мога така да се изразя) с някоя копка
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Фен
    Град
    Tree Hill
    Mnogo blagdarq na vsi4ki,no ako si pusna breton no ne takav da mi pada vav o4ite mi nastrani trqbva li da go poddarjam mnogo?
    People always leave!
    Sometimes they come back!

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    predstavqm si kolko qka kosa ima6,nedey da q gori6 s ma6i,presi i podobni,nakudri si q s termi4ni rolko,burzo lesno i bezvredno,posle samo leko fiksira6 s pqna,a otnostno bretona,prosto sled banq si go opravq6 sus se6oar i 4etka i tova e

Фен
    Град
    Tree Hill
    Mersi
    People always leave!

Цитирай Първоначално написано от LoCo^GiRL
    predstavqm si kolko qka kosa ima6...
    Аз пък си представям колко е кофти - толкова дълга и ЗДРАВА коса не съм виждала да си кажа честно...повечето тооолкова дълги коси са някакви "оръфани" в краищата...
    За това - на първо място - скъси я!

Фен
    Град
    Tree Hill
    Abe kosata mi e baq gasta i ne e orafana.Prosto iskam raznoobrazie daite snim4ici na nqkvi qki pri4eski i predlojete o6te ne6to!10xPLEASEEEEEEEEEEEE
    People always leave!

Фен
    Град
    Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от Mileniuma
    Abe kosata mi e baq gasta i ne e orafana.Prosto iskam raznoobrazie daite snim4ici na nqkvi qki pri4eski i predlojete o6te ne6to!10xPLEASEEEEEEEEEEEE
    exooooooooooooooooo kajete trqbva mi za ytre
    People always leave!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си