.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

zdraven problem li e tova ?

здравейте на всички
    искам да се обърна към вас за съвет и искам да знам дали си въобразявам или е нещо нормално.
    Ходя с едно момче от 2 месеца и вчера за първи път му правих свирка.. досега не ми беше направило впечатление но когато се възбуди .. пуска някакъв секрет.. който не съм забелязала досега или поне не ми е направило впечатление при други момчета.. или по-скоро те не са отделяли такъв секрет.
    Няма миризма.. но има малко неприятен вкус.
    Дали проблема не е нещо при него ?... или има и други момчета които са така.. но аз просто не съм попадала на такъв

si4ki puskame takova, spoko

e dobre... ama dosega ne sum popadala na drugo mom4e koeto da e otdelqlo takuv sekret ?
    pri nego za purvi put use6tam takova ne6to.
    Ako tova e normalnoto.. to kakvo sledva 4e tezi mom4eta predi.. te sa bili nenormalni li ili kakvo ?
    A mejdu drugoto iskam da pitam ot kakvo se polu4ava tova. Ot golqma vuzbuda li e ili e ne6to dr ?
    i znam naprimer 4e vkusa na Semennata te4nost se promenq sprqmo tova kakvo e qlo mom4eto.Dokato tova ne6to si e s 1 i su6ti vkus. 6tom i to e podoben sekret (dokolkoto znam) ne trqbva li i to da se vliae ot qdeneto ?

Bizness
    Guest

Maleiiiii kade popadnah

Be jena ti na kolko godinisi ve ? dansi na 12 ..... sichki puskame takaz kloshariq nese boi nqma dati izgori
    ustata !!!!

Няма два еднакви организма, че да търсиш чак такова сходство. Навярно това са капки от жлезата на Каупър и служат за овлажняване. Нищо страшно. Сигурно и другите момчета са имали, но не си обърнала внимание.

Супер фен
    Град
    Sofia
    Ne e zdraven problem kategori4no. Dosta momcheta i maje otdeliat podoben sekret v razli4ni koli4estva.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    EMI NORMALNO,NARI4A SE PREDEREKCIONNA TE4ENOST.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си