.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Moderated: Все пак се притеснявам дали може да съм забременя

abe hora golqma sym panika..pri nai malktoo ne6to i se panikiosvam..osobeno ako staa vypros za sex..znachi s priqtelq mi go pravim vseki den..daje ponqkoga i po 2 pyti..v tva nqq nishto losho za sq..znachi vseki pyt sme s prezvyrvativ...do sega ne se e kysal..kogato useti che svyrshva priqtelq mi go izvajda i svyr6va v prezyrvativa..no vse pak se pritesnqqm dali moe sym zabremenqla..makar che naistina mn se pazim..????

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Тфа с ваденето преди да свърши е гадно. (:

Иначе, просто no way да си.. забременяла? о.0

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако така действате всеки път-няма да има проблеми.На колко години си?Ако си по-голяма пий хапчета!

Ако верно използвате презарватив според мен няма никаква вазможност да забременеш но ако имаш упасениа че си земи си един тест за бременост

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    EMI SAMA KAZVA6 4E SI PANIKA,ZA6TO SE PRITESNQVA6 NEZNAM.DEISTVATE PO NAI SIGURNIQ NA4IN,NQMA MQSTO ZA PRITESNENIQ.

sexmaster
    Guest
    vinagi moje da ima malka dup4ica v kondoma i dori i edin spermatozoid da mine 6te stane belq... izpolzvai jenski prezervativ. su6to moje6 da pravi6 sex samo v anusa, tam nqma kak da zabremenee6

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sexmaster
    vinagi moje da ima malka dup4ica v kondoma i dori i edin spermatozoid da mine 6te stane belq... izpolzvai jenski prezervativ. su6to moje6 da pravi6 sex samo v anusa, tam nqma kak da zabremenee6
    анален?
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: Kajete plsss!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe hora golqma sym panika..pri nai malktoo ne6to i se panikiosvam..osobeno ako staa vypros za sex..znachi s priqtelq mi go pravim vseki den..daje ponqkoga i po 2 pyti..v tva nqq nishto losho za sq..znachi vseki pyt sme s prezvyrvativ...do sega ne se e kysal..kogato useti che svyrshva priqtelq mi go izvajda i svyr6va v prezyrvativa..no vse pak se pritesnqqm dali moe sym zabremenqla..makar che naistina mn se pazim..????
    ти маи се хвалиш че праш мно често секс аа ....

тъпаааа си !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен

Re: Kajete plsss!!

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    ти маи се хвалиш че праш мно често секс аа ....

тъпаааа си !
    по-спокойно ве мацка
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    ne e hora..ne iskam vi se hvalq..prosto vi kaam kak stoqt neshatat mi az sym na 15 godini..i sym malka za hapcheta..apyk i ne vijdam obesnenie kak moje dori i edin sprermatozoid da vleze v men pri polojenie che toi ne se izhvyrlq v men a pyrvo gi izvajda i togava..;]

qfo
    Guest
    ne e hora..ne iskam vi se hvalq..prosto vi kaam kak stoqt neshatat mi az sym na 15 godini..i sym malka za hapcheta..apyk i ne vijdam obesnenie kak moje dori i edin sprermatozoid da vleze v men pri polojenie che toi ne se izhvyrlq v men a pyrvo gi izvajda i togava..;]
    тогаа за кво пишеш темата като сама си отговори на въпроса???
    знаеш че нема начин а кажи ми деба за кво пусна тая тема? немаш ли си др работа

Голям фен
    Проблема ти е по-скоро психически.Трябва да потърсиш начин да го решиш- не може докато си жива и правиш секс все да се притесняваш.Това ще ти донесе много други проблеми.
    Моят съвет е да се обърнеш към психолог-ако има в училище и му се доверяваш.Или в училищния здравен кабинет- ако мислиш, че ще се отнесат с разбиране.Ако можеш да си осигуриш частен психолог, който се занимава с такива проблеми, можеш да ми пишеш на лични, ще ти дам телефон за София/дано си от там/.

Супер фен
    Ami kato chak puk tolkova mnogo se pritesnqvash zashto pravish sex be?!?Za da si spokoina spirash sexa i tova e

Фен
    Град
    Sofiq LOL!!
    лолллллл
    на 15 и имаш такъф полов живот.....че те магистралките не се орвят толкова често
    btw няма почти никаква вероятност да си забременяла но все пак имай едно на ум
    знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е

Цитирай Първоначално написано от Lola^6emeta
    лолллллл
    на 15 и имаш такъф полов живот.....че те магистралките не се орвят толкова често

Хах..на 15 ако е със сериозен приятел не виждам защо я сравняваш с "магистралките"?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си