.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    талия
    Guest

Моля за съвет;)

така....имало е подобни теми,но решението не съм намерила-проблемът ми е следният:влюбена съм в момче от моето у-ще и доколкото имам инфо и той в мен,обаче и двамата сме супер срамежливи и като се видим не си говорим(имал е няколко гаджета и всичките са правили първите крачки те,защото тои е мн притеснителен)проблемът е,4е и аз се притеснявам и той и не можем да си общуваме-нз какво да му кажа,как да отида при него,защото винаги е в комп н а10 момчета и какво да прая...пишехме си няколко пъти в мирк,но толкова....моля,дайте някакви идеи,съвети

Фен
    Град
    Sofiq LOL!!
    mi du6ke spored mene trqbva da se prestra6i6 i da mu go kaje6
    to tva ne e golqma filosofiq puk i vse nqkoga trqbva da
    prevuzmogne6 tozi sram po xubavo
    tova da stane po-rano puk i nqma kakvo da gubi6,6tom i toi te xaresva

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от Lola^6emeta
    mi du6ke spored mene trqbva da se prestra6i6 i da mu go kaje6
    to tva ne e golqma filosofiq puk i vse nqkoga trqbva da
    prevuzmogne6 tozi sram po xubavo
    tova da stane po-rano puk i nqma kakvo da gubi6,6tom i toi te xaresva
    именно!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

А вия откога се познавате?

Ще се отпусне...
    Или може би тои чака ти да напраиш първата крачка?
    Може би мисли че не го харесваш или че не те заслужава.

Ми май май друг начин няма освен да превазмогнеш срама си и да действаш.Пък и щом и той те харесва едва ли ще те отблъсне

Guest
    проблема е,че н езная как да отида мпри него и какво да му кажа
    познаваме се от няколко месеца

Супер фен

Re: Моля за съвет;)

Цитирай Първоначално написано от талия
    така....имало е подобни теми,но решението не съм намерила-проблемът ми е следният:влюбена съм в момче от моето у-ще и доколкото имам инфо и той в мен,обаче и двамата сме супер срамежливи и като се видим не си говорим(имал е няколко гаджета и всичките са правили първите крачки те,защото тои е мн притеснителен)проблемът е,4е и аз се притеснявам и той и не можем да си общуваме-нз какво да му кажа,как да отида при него,защото винаги е в комп н а10 момчета и какво да прая...пишехме си няколко пъти в мирк,но толкова....моля,дайте някакви идеи,съвети
    еми престраши се..този срам..просто трябва да изчезне..жалко че аз късно го разбрах .Еми отиваш при него и примерно му кажи ,че има мн хубава блузка и много добре му стои или нещо от сорта..после разговора ще потръгне и т.н. и т.н. ...
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Тва ако ми го каже някоя...

Просто вървете заедно все за нещо ще тръгне разговор...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от .:Love:.
    Тва ако ми го каже някоя...

Просто вървете заедно все за нещо ще тръгне разговор...
    еми от къде да знам бе..тъпо е според мене момиче да заговаря момче!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Добре когато не знаеш по добре не даваи съвети това за неи/него е важно а за другите не им пука.

Еми така е в началото ако се познават от 1-2 седмици...
    До кат се отпуснем..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от .:Love:.
    Добре когато не знаеш по добре не даваи съвети това за неи/него е важно а за другите не им пука.

Еми така е в началото ако се познават от 1-2 седмици...
    До кат се отпуснем..
    ti ne si 4oveka koito 6te mi kaje kakvi mneniq da puskam..

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами спреатели се с компанията му .... сеессшее

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на iiirish
    но вие и двамата вече сте направили първата крачка. щом сте чатили значи сте имало съответен диалог. използвай тази възможност и му предложи да се видите някъде на кафе. няма значение, че поканата ще бъде отправена в мирк. важното е да се видите някъде на саме, защото и ти и той, имате нужда от това за да потръгнат нещата между вас

podkrepqm mnenieto na anito.sl predloji mu da se vidite puk tova 4e 6te bude v mIRC da ne ti puka!aide uspeh

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Наистина няма значение как точно ще почнете да общувате-дали ще бъде в ирк,по телефона или на живо.МОже би в чата ще ви е по-лесно да се отпуснетеи след като поддържате връзка известно време няма да представлява порблем за вас да с е заговаряте на живо без да се чудите как да погледнете другия в очите от срам.Почнете лека-полека,опознайте с и кгато отсрещния човек ви стане до една степен близък ще ви е много по-лесно да разговаряте.НЕ виждам нищо лошо в това омичето да прави първата крачка.Живеем в 21 век,така че събери малко смелост и вземи инициятивата в свои ръце

Guest
    10x na vs

талия
    Guest
    благодаря на всички,които се опитаха да ми помогнат
    но определено нямам куража да направя първата крчка

Guest
    мило объркано момиче, защо сама си усложняваш живота ти го харесваш, той те харесва, какво по-хубаво от това! няма какво да се колебаеш, иди при него и се разберете, и ще видиш колко по-добре ще се почувстваш. От личен опит ти говоря, няма полза от нерешителност, ако се страхуваш да поговорите открито, най-много да пропилееш шанса си. така че действай смело и успех

Ей, хора тази последната бях аз, ама бях забравила да се регистрирам
    "...I've been sleeping a thousand years it seems.
    Got to open my eyes to everything,
    without a thought, without a voice, without a soul...
    don't let me die here -
    there must be something more...
    Bring me to life!..."

Guest
    трудно ми е аз да бъда първа,след като съм свикнала да ми обръщат внимание ,да тичат след мен и...аз нищо не правя-даже в повечето случаи ги разкарвам...не мога да отида при него.....ще ми е мн неловко,защото няма да зная какво да му кажа,как да го погледна....
    и все пак-мерси на вс ви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си