Понеже и аз тази година ще бъда кандидат-студентка, исках да пусна тази тема, за да обменим мнения и опит С какво ще кандидатствате, ще ходите ли на някакви уроци и къде искате да ви приемат. Аз за сега съм се насочила към СУ и УНСС и ще се мъча с история и английски. Не виждам голям смисъл да ходя на уроци, защото по история са теми и трябва просто да се научат, а по английски или си знаеш формата на изпита или не това е от мен, чакам други отговори и успех на бъдещите студенти Тази година ще е доста трудна, но трябва да се постараем и да дадем всичко от себе си
we ne e to4no taka izvinqvai 4e ti se me6am,ma i na men mi predstoqt kandidat-studenski izpiti i sam se interesuvala ot si4ki predmeti i specialnosti.Za angliiskiq znam 4e sa nqkolko elementa diktovka,sa4inenie i o6te ne6to mi kazaha,no mi kazaha 4e e i mnogo trudno.Za istoriqta sa6to ne e tolkova prosto da nau4i6 temite i posle da gi napi6e6.Po dva predmeta e mnogo trudno da se podgotvi 4ovek.Istoriqta sa ti to4ni dati i sabitiq.Az mislq da kandidatstvam s geografiq v UNSS i pak 6e se naloji u4ene pri si4ki polojeniq 6te ima u4ene ,no spored men po dve specialnosti 6te ti e trudno da se podgotvi6 istoriqta e tejka..ako iska6 moga da ti namerq temi i konspekti za istoriqta v UNSS ,za6toto imam sau4enik koito iska da kandidatstva s istoriq...