.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Moderated: Още съм девствена, но се чудя дали може да...

Проблема е че съм девствена и се чудя дали може да ми стане нещо да забременея или т.н. възможно ли е въобще нещо да проникне с приятелят ми не сме осъществявали полов контакт ,но се притеснявам ако се е "опуснал" някъде там и дали може да е станало нещо извинете ако не съм си формулирала въпроса както трябва моля за сериозни отг. защото съм много притеснена

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest
    ne mislq,4e si poradi prostata pri4ina 4e toi ne e svur6il teb

Супер фен Аватара на maybelline
    Девствена или не,ако спермата попадне във влагалището ти(казвам ВЪВ,ане НА,ПОД и т.н.) можеш да забременееш.Ако спермата поседи на въздух около 7 секунди - тя умира.

Мега фен Аватара на koalka
    Спокойно,нищо ти няма.

Фен
    Град
    Sofiq LOL!!
    винаги ама витаги може да стане нещо на опаковките от презервативи пише 98% сигурност така че най най най добре спорид мен и след секс ако нещо те притеснява ако ти закъснява цикъла или нещо такова да си вземеш един shure chek и ако е положителен веднага отиваш за хапчета анти бебе
    знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е

Charlotte_the_Harlot
    Guest
    Че може, може. Даже в учебника по биология за 8.клас го пише. Ти внимавай да не свършва близо до влагалището ти, пък другото може да го оставиш на добрата фея.

Ако него испразнил в матката няма страшно както написа maybelline спермата умира за седем секунди в въздуха !!!

Супер фен
    Град
    sofiq
    Няма ти нищо спокоино!Но внимавай да не се изпразва много близо до матката ти!

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Ооо Небеса. Научете нещо повече за телата си и тогава се забаслявайте с тях!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Сигурно за 3-ти път в рамките на 2 дни ще напиша,че на входа на влагалището има секрет,който убива сперматозоидите.То ест,ако те са на външните полони органи или съвсем на входът-те УМИРАТ!За да се забременее трябва да има изхвърляне няколко сантиметра навътре и това да стане със сила.Дано някой го прочете това най-накрая!!!!

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Много добре го каза.

А по принцип винаги има риск от забременяване.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

neeeeeeeeee
    Guest
    est 4e nqma vuzmojnost da si bremenna...spokoino ako toi e v erektiralo sustoqni i svur6i v teb togava ima vuzmojnost, ina4e ne!

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Много добре го каза.

А по принцип винаги има риск от забременяване.

м да така си е !

Освен това (мисля че така беше) има някаква вероятност яйцеклетката при делението да запази пълния си набор от хромозоми, да започне да се дели и да се вгради в стената на матката. (Дано не бъркам - не помня къде го четох)
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Ти още не си правила секс и се шашкаш така,а представям си като започнеш да водиш нормален сексуален живот спокойно,нищо ти няма
    Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш

Цитирай Първоначално написано от The_Terminator
    Ако него испразнил в матката няма страшно както написа maybelline спермата умира за седем секунди в въздуха !!!
    gazarka
    Пуснато на: Нед Сеп 24, 2006 11:36 am Заглавие:
    Няма ти нищо спокоино!Но внимавай да не се изпразва много близо до матката ти!
    Вие знаете ли въобще къде се намира матката на жената, и каква е нейната функция?! Мъжът не свършва в матката, а във влагалището! Това е една от най-големите глупости, които съм чела в този форум... Ужас! Срам и позор...! Образовайте се малко!
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
    Освен това (мисля че така беше) има някаква вероятност яйцеклетката при делението да запази пълния си набор от хромозоми, да започне да се дели и да се вгради в стената на матката. (Дано не бъркам - не помня къде го четох)
    То ако беше така защо са ни мъже?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си