- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Стадион Раковски
Aide vsi4ki levskari da se podkrepim za stadiona http://www.bgpetition.com/Levski-petition/index.html
Подписах се.![]()
ебати доста малко хора са се подписали![]()
Живея точно до стадиона и от малък ходя да ритам там. А ако ще го правят стадиона на Левски трябва да разкарат пазара, за което съм твърде против !
Има 1 несъответствие. Отгоре пише "От: Милионите фенове на Левски", а от долу пише "Общо подписи: 595".![]()
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Първоначално написано от Mo6nо
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
еми за 3 дни 600 фена пак е добре...
вие вече се чудите за кво да се заядете![]()
ВЪРНЕТЕ НИ СТАДИОН РАКОВСКИ !?!
Веднъж ходихме там да ритаме няколко човека и доиде един чичка и ни изгони... майната му на стадиона !![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
xaxa ama ako be6e za vas...
prosto niakoi xora gi e iad 3e levski mogat da imat xubav st
да наш беше, не търси да се зяждаш с нещо, от което не разбираш..
ае със здраве
И аз се подписах малко се съмнявам че ще ни ги върнат![]()
![]()
Общо подписи: 696 ... еххх къде са тия милиони фенове бе.. айде подписвайте се![]()
имате и моя глас...въпреки,че съм безпристрастна...но съм картотекирана в ЦСКА....абе трябва да се ремонтира...аз 2години тренирах там,преди да направят ремонт и на нашата зала и беше ебати мизерията...тъй че и да не ви го върнат,поне да се направи ремонт..
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Имате и мен момчета и да кажа еи чорбари мръсни кфо яд ли ви е че ще ни дадат по хубав стадион а кажете де за мен вие не сте Българи да знаете тцтц майкооо за ваз тряя само еи така![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Извинявам се че пак пиша ама забравих нещо тоя дето ми говори 4е са се били подписали само 700 души и къде са ми били феновете на ЛЕВСКИ ами да ти кажа че не сички си дават парите за компиутри повечето ходат на мачове да подкрепят СИНИТЕ БОГОВЕ !!!