- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ax,tezi ochi....
Vyprosyt mi e momcheta/momicheta s kakuv cvqt na ochite predpochitate
![]()
![]()
![]()
![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Sinii.......no kak da vqrvash v tqh...![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Има ли значение ? Стига погледа да не е празен... тогава и за партия белот не става...Първоначално написано от jadna_za_lubov
![]()
sini ,zeleni te sa nai zdravi![]()
За мен няма голямо значение това с какви очи е!Но предпочитам момчета не много тъмни но леко мургави със светли очи(зелени или сини),много готино им изпъкват!
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
obi4am DoPyeeeeeeeeee![]()
![]()
Да,така е.Няма никакво значение с какви очи е човекът...кой би решил да не бъде с човека,който обича,само защото очите му/й не са по предпочитанията?Харесвам всякакви очи.Първоначално написано от anito.sl
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ама и за белота е така... от опит, такова...Първоначално написано от Sarabi*
![]()
с големи очи![]()
Мии..да,наистина.Няма кой знае какво значение какъв цвят са очите.Важното е какъв човек е.И все пак много обичам черни очичкиии;-) или ..някви пъстри такива,зеленикави.Ммм:)
Sinichkite mai nai-mnogo.Ot kak se pomnq se zazqpvam po sini ochi. :P
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Ami nqma zna4enie naistina koi s kakav cvqt o4i e no vse pak mnogo mi haresvat zelenite![]()
наи дуре да няма очи ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ami 4estni kazano mom4eto koeto haresvam v momenta parvo mi privlqkoha vnimanieto o4ite mu edni takiva sinio-zeleni prosto strahotni!!! No posle kato go opoznah si kazah s kakavto i cvqt o4i da be6e pak 6tqh da go obi4am zaradfi tova koeto e!!
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
макар че няма никакво значение,какъв цвят са,ще си кажа мнениетопо принцип харесвам сини очи,но винаги се влюбвам в зелени.
Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
znaesh obichash me i ti !!!
ми честно казано няма никакво значение,ако си хареша някого обаче очите да не са му например сини няма да го върна я,но по принцип обичам или черни или сини само да не е рус
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
За мен няма значение...всички женски очи са красиви...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
ПравилноПървоначално написано от Axxxel
![]()
\Първоначално написано от JuLiTo0o0o
/
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
oooooo ymiram si za golemi SINI o4i i ako e s 4erna kosa....leleeee no za jalost poznavam samo 1 takova mom4e
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
Почти никой не е отговорил точно и конкретно на въпроса. Тя темата е какъв цвят очи предпочитате, а не дали има значение цвета.![]()
Аз лично много харесвам зелени очи, няма значение от нюанса, само да не са прекалено светли и да не изглеждат стъклени.
Първоначално написано от King of Kings
за мен има момичета с тъмна коса и светли очи![]()