Predpolagam, che za po-golqmata chast ot forumcite tuk, az sam golqma - na 18 sam, i tova koeto shte prochetete sled malko moje da vi se stori prekaleno glupavo za edno momiche na moqta vazrast. No vse pak shte vi spodelq problema si - obichainiqt liuboven( no nali i za tova vsichki nie sme v tozi sait).
Istoriqta e slednata:
Predi nqkolko dni v saita na atol.bg se "zapoznah" s edno momche. toi beshe ot moeto daskalo do 7 klas, ne se poznavahme lichno, no sega sled kato zavarshihme toi mi pisa.Otgovorih mu, zapochnahme po-redovno da si pishem, razmenihme si Skypitata, posle telefonite i samo sled nqkolko dni se vidqhme. Стори ми се сериозно момче - каза, че най- сериозната му връзка е била 3 години. Говорихме си, смяхме се, всичко беше прекрасно. накрая ме целуна.На следващият ден се видяхме, ходихме на кино, прегръщаше ме, абе всичко беше идеално. Питаше ме как съм го възприемала аз, аз му казах, че ми харесва, въпреки че не малко ами доста си бях хлътнала по него. Излизахме няколко пъти още.С прости думички - усетих, че го привличам. До днес - каза ми че съжалява, искал да е честен с мен.За момента не искал сериозна връзка. Иска да продължава да си излизаме. Дори преди малко искаше да поговорим "на 4 очи", но аз просто не съм в състояние.
Вече за мен е прекалено късно - усетих, че нещо се е пречупило в мен и че много го искам. моля ви - кажете ми, посъветваите ме.Как да постъпя с него?Да изляза ли да се изясним?По какъв начин да пробвам да направя нещо, за да сме заедно.Чувствам се ужасно. Моля, помогнете!

П.С. Извинявайте за това как съм написала по-горното, но ми се развали клавиатурата