- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kade sedite zimata
sas svoite lybimi sa6testva, smisal ne moje se skitate po ulicite, a kade nai-4esto prekarvate zimnite dni, ako iskate da ste zaedno?
Am i az tva 6tqh da pitam,az ne se vijdam pone za sega na kafe,am daide syvet
Еми миналата зима тръгнах с приятеля ми и понеже той се срамуваше от мойте родители, а аз от неговите като идех във Варна студувахме по улиците ... и рядко отивахме в някой негов приятел, а когато той идваше в Девня.. пак по улиците, но по-малко време след това в нас.. когато наще ги нямаТая зима няма да има проблем и ще си я изкарваме .. аз в него и той в нас по 1 нощ - 2 дни.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
mi u tqh .. u nas .. na kafe .. nqma kade drugade :}
В кръчмата (в рок и метъл средите това място е еквивалент на фиешън кафето).![]()
![]()
По кафетата,у тах,у нас,в ниакоя кръчма или бар(вечерта)
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Най-вече в тях.Понякога и в нас,ама само за да гледаме някой филм,защото наще са си в насИначе петък,събота вечерта по кафета,кръчми.Няма къде иначе.Преди и в даскало,ама той завърши
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
По кафетата,у тах,у нас... \/ \
/ \
/
\
/ \
/ \
/
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
На кафе, на кино. Но повечето време прекарваме или в нас или в тях.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
На топло!!! Най вече по кафета и у тях.
у тях, у нас, на кафе или бар![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Хах еми най-вече у тях,защото е мн близо до училището ми и ми е мн удобно от училише да ида у тях.Ние тръгнахме миналата зима и в най-големите студове и снегове ходехме в борисоватаИначе по кафета,заведения,знам ли
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
xixi mnogo qsnoПървоначално написано от priti_kiti
![]()
Дам и при нас е същотоПървоначално написано от MimityYy
mne ebavam se sedim ili v tqh ili v nasПървоначално написано от priti_kiti
Mi poprincip v doma,v tqh,po kafeta,kuponi,priqteli.Ama posledniq s koito bqh beshe mn sramejliv i v studovete obikalqhme po ulicite(sega i da nakarat nqa go napraq pak
) Zimata nqmame golqm izbor.
![]()
Da ta i moq priqtel e sramejliv,t.e nie sme pred razdqla ama mai na nas 6te ni e za pyrva godina da obikalqme po ulicite.