.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Цитирай Първоначално написано от Просто Гост
    noobari, кви са тия глупави въпроси? Момиче при никви обстоятелства не се бие!
    Грешиш!Давам ти пример 1 момиче идва с бокс и те удря в лицето и ти какво ще направиш?Ще си тръгнеш с разбита муцуна?Айде бе?2 туката и заспиват веднага...
    Бих ударил момиче АКО найстина си играе по нервите ме,а ако тръгне мен да бие вече ще има подути очи
    Що за мъж си ако те удари момиче? Ако нямат респект от теб .. с бой ли ще си го печелиш? Пък и говорим за момичета, не за животни от женски пол, нали?
    Добре ве мъжки,скараш се с някво момиче,почне да говори за родителите ти,обижда ти гаджето и такива работи,ше седиш и ше гледаш ли,нали си мн непреклонен,къв мъж си да понасяш такива обиди в случая,винаги може да удариш момиче,щото си го заслужават някой!

Никога небих ударил момиче

SOTO
    Guest
    Никога не бих одарил момиче не за друго а просто ми е няк'во под достоинството един вид. Много е лесно да пребиеш някои които няма и наполовина силата която я имаш ти. Е верно че има момичета от които дори ме е страх ама тва е друг въпрос .Относно тия дето ми се правят на некви супер побоиници ала и слушат Мишо Шамара примерно и като говорят некви простотий за мадамите и се мислят за големите гъзари еми кво да им кажа тои господ достатъчно ги ударил нема кво да се разправям с тях.
    П.С. относно музиката на Мишо Шамара не искам да засегна никой просто тои ми доиде на ум инак и аз слушам някои негови песни.

Аре тва беше от мен и със здраве.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Никога не бих ударил момиче. Не може да ме ядоса толкова много, а и да успее да ме ядоса много, пак не бих.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Цитирай Първоначално написано от doky
    Цитирай Първоначално написано от Просто Гост
    noobari, кви са тия глупави въпроси? Момиче при никви обстоятелства не се бие!
    Грешиш!Давам ти пример 1 момиче идва с бокс и те удря в лицето и ти какво ще направиш?Ще си тръгнеш с разбита муцуна?Айде бе?2 туката и заспиват веднага...
    Бих ударил момиче АКО найстина си играе по нервите ме,а ако тръгне мен да бие вече ще има подути очи
    Що за мъж си ако те удари момиче? Ако нямат респект от теб .. с бой ли ще си го печелиш? Пък и говорим за момичета, не за животни от женски пол, нали?
    Добре ве мъжки,скараш се с някво момиче,почне да говори за родителите ти,обижда ти гаджето и такива работи,ше седиш и ше гледаш ли,нали си мн непреклонен,къв мъж си да понасяш такива обиди в случая,винаги може да удариш момиче,щото си го заслужават някой!
    И защо реши, че трябва да я ударя, просто небих я удостоил с внимание, такъв човек не мие нужен. Нека да обижда - нищо няма да ми стане
    WindWaker напълно съм съгласен, че сред жените има такива кучки, че лошо ми става, но да не би сред мъжете да няма такива? Въпроса е да ли ще удържиш нервите си и ще потърсиш смислено решение на проблема.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не съм мислил по въпроса, но съм сигурен, че някой хора ще се съгласят, че някои момичета си го заслужават.

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Не съм мислил по въпроса, но съм сигурен, че някой хора ще се съгласят, че някои момичета си го заслужават.
    Това, че си го заслужават значи ли, че трябва да го направиш?

Повече от фен
    OMfG Мъри кога обръсна мустака кога почна да задаваш такива тъпи въпроси!И не се прави,че не си удрял момиче
    Послепис:Аз сам гей.
    2 и 11т. системни нарушения = бан

Фен
    Град
    У Нас!
    Никога не бих ударил момиче-пфф тва само тъпите гадни пубери го казват,които никога не са имали досег с момиче,за да знаят на какво са способни.И като говорим за бой-не става въпрос да и размажаеш сурата от
    юмруци,ами за шамар най-вероятно,не вярвам да има някой да сцепва от бой жена си,но за шамар съм твърдо за,защото повечето момичета си го заслужават понякога,и тва че после се сърдят и казват,че момиче не се удря е неправилно,то попринцип и не се държат като курви,ама го правят,сичко е относително

Цитирай Първоначално написано от Mo6nо
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Може и да си го заслужават, но употребата на физическа сила показва неналичието на психическа такава...

Боят не е правилното решение...
    един човек с правилно мислене

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    При никакви Ако видя някой да удари момиче обикновенно яде бой от мен Те са създадени за ЛЮБОВ ! \/ \/ \/
    ti si nekav tap maznik be ! na momi4e zvezdi da i svalqsh i da q ostavi6 na glavata da ti se ka4i i da se bie6 s mom4eta za momi4e..pFF neznam kak mi vikat na takiva kato teb
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Голям фен
    azz sam udrql momi4e 4-5 pati.. tova stava kato me nervira mnogo.. edna mi kaza pedal i.. izqde 2 6amara
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Никога не бих ударил момиче, но това не значи, че не си го заслужават доста от тях... примери доста...

Просто човек си има принципи и граници, които не трябва да пристъпва... Ако те дразни едно момиче толкова много шамар или каквото и да е- няма да помогне... можеш да й кажеш две приказки и за цял живот да те остави на мира. Все пак жените не са като мъжете и затова просто трябва при тях да се подхожда по-друг начин, с техните камъни по техните глави.
    Правилно.
    А и от игнорация боли повече.

иглика
    Guest
    ако не те уважава, ако не ти угажда и не те слуша, много ясно,че ще яде и бой до като се научи

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    mi az nikoga do sega prez jivota si ne sym udral momi4e no ako nqkoq mi se prai na golqma otvorka i mi lazi mn po nervite i trugva da me udrq bez nqkakva pri4ina takuv shte i udara 4e shte q .........

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

.

Цитирай Първоначално написано от OPEL
    Те не се удрят!!! С тях само се флиртува.
    "Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"

Никога няма да ударя момиче чудя се на кретените които го правят1 Но какво ли се чудя и аз болни мозъци много.

немога да ударя момиче гейско е

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Infatuated Inside
    Ако Бог е ощетил него поне наполовина колкото теб, бих ударила. (:
    а бе...какво от тва, че момиче удря момиче бе???? тва е същото ако ако момиче удари момче!!! нито момичето може да се мери по сила на момчето нищо.....значи момче може да се бие с момче, а момиче с момиче не...вие малоумни ли сте????

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    При никакви Ако видя някой да удари момиче обикновенно яде бой от мен Те са създадени за ЛЮБОВ ! \/ \/ \/
    И аз така, ако положението е много сериозно бих е нападнала психически но не и физически
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Голям фен
    Град
    Sofia
    Аз съм момиче, но все пак ще си дам мнението. Смятам, че някои "момичета" заслужават да бъдат ударени. Някой даде пример с циганки дето бъркат по чантите на хората и т.н. .. в такива случаи съм ЗА. От друга страна, момиче или момче, малко са ситуациите, в които нещата могат да се решат само и единствено с бой. Това са някакви клинични случаи. Като цяло всичко опира до самоконтрол и трезво мислене. Искам и още нещо да кажа. Ако бях момче и някое момиче ме удари, честно да си кажа, не бих се поколебала (съответно поколебал) да я ударя.. Те хората са си го казали - каквото повикало, такова се обадило. Трябва да си преценяваш собствените действия. Хем да сме слабия пол, хем не баш... Като сме толкова еманципирани, това е положението. Аз и за това никога не удрям момче.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Няма такива обстоятелства...за мен и няма да има...въпреки ,че ако и изкахам един няма да стане повече..,но никога няма да го позволя дори да съм вбесен до таква степен ,че да се разтреперя не бих посегнал на момиче..мене са ме били момичета....,но аз не!Знам ,че са по-слаби...и ,че боя не е решение на проблеми..особено ако трябва да се разправяш с някой по-слаб от теб физически!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Guest
    ako tq me udari 1va silno i tendenciozno.

ako tq me udari 1va silno i tendenciozno :

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от HaPKoMaHqk
    azz sam udrql momi4e 4-5 pati.. tova stava kato me nervira mnogo.. edna mi kaza pedal i.. izqde 2 6amara
    Предполагам си много горд със себе си. Да удариш момиче е лесно ... но с това доказваш, че си едно ограничено момченце.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си