Офф майко! Има момичета, който много им знае истенцата да плямпат (без да знаят и да могат) и дали нема да я отрепам от бой Пък и момче да бях, ако изневери напр: аз и имам доверие... а тя да си развеива баиряците на лево на десно дали нема да я одара?! Ще й разърта кутниците, резците, кучещките... ще и сплескам мутричката ! Боклуци такива никой не обича! Даже тея дето ги е*ат и ги зае*ават!!!
А боклуци, дето се имат за оригинални когато говорят вулгарно? Още повече хлапета като теб, които не могат да вържат две смислени изречения, приказват глупости и си мислят, че изглеждат много печени в очите на другите. Дълбоко се лъжеш, моето момиче. Щом аз се издразних от нефелното ти мнение и личност, смятай.. Нямаш уважение към никого, включително към себе си, което адски ме натъжава, защото не си изолиран случай. Съветът ми към теб е да се вземеш в ръце и да спреш да постваш, докато не ти дойде акъла в главата (ако това стане изобщо някога).
П.С. Още като ти видя ника и ми става лошо, така че в темите които пишеш трябва да има специално предупреждение преди да излезе поста ти във видимата част на страницата, за да се намалят спешните повиквания за стомашни разстройства. Стегни се. Успех.