Я си представи,че тръгнете.Възможно е и тя да има чувства към теб.Няма да можеш да я забравиш,особено след като се виждате всеки ден.Най-много дотолкова да ти стане гадно,че не можеш да си с нея,че някой път да не издържиш,да я хванеш и да я целунеш.Съветвам те да направиш нещо по въпроса за вас двамата.Да,сега вероятно те приема само като приятел,но това не значи,че след време(и усилия от твоя страна) няма да те приеме и като повече от приятел.Всъщност в началото с гаджето ми бяхме само приятели и аз не си представях да станем гаджета,просто го приемах като приятел от другия пол,нещо обичайно за мен.Но той някак успя да събуди и чувствата ми към него.Така че,направи нещо - прекарвай много време заедно с момичето,не само в компания,но и насаме.Уговаряйте си срещи(за пред нея "излизания,защото няма какво да правим и ще скучаем вкъщи").Заведи я няколко пъти на кино или на билярд или на кафене.Пращай й sms-и всеки ден,поне по веднъж и направи това като навик.Изобщо самият ти стани навик в ежедневието й.Така тя ще се привърже към теб,а стане ли това,работата ти се улеснява адски много.Късмет!