.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Momi4etata lajat li za 4uvstavata si?

Iskam da popitam momi4etata(i da 4uia mneniata na mom4etata)vie niakoga lagali li ste za 4uvstava si kam niakoe mom4e?????Men li4no momi4enca sa me lagali>>><<< Zatova se interesuvam dali tova e praktika pri vas ili az prosto ne sam popadnal na podxodia6tia 4ovek....
    Are ako iskate da si pogovorim mi pi6ete v ICQ-to 213 957 397.4akam vi

Guest
    momi4etata sa kovarni
    pri tqh ne trqbva da tursish logika
    te lujat postoqnno
    ili se opitvat da te durjat pri sebe si kato edin ot mnogoto im uhajori
    te prosto sa si takiva
    vrodeno im e
    obi4at da im hodish po guza
    obi4at da te oplitat v mrejite si

P.S pravi kato men - ebi gi i gi zahvarlqi

да Лъгала съм, дори повечето момчета с които съм ходила съм ги лъгала...Дори бих казала че само едно момче не съм лъгала за чувствата си и се оказа че намерих човека, дано само да не ме лъже той

Guest
    govora tuka za predishniq koito e otgovoril ! po to4no tq ! sled kato lajesh horata ! az ti kazvam 4e 6te ti se varne mnogo tapkano 6te vidish kakvo e gadno kato se vlubish v nqkoi toi da te laje ! i pove4e nikoga nqma da lajesh ! s 4ustvata nqma bazici ! tova vazmojno nai dolqmata podigravka s 4ovek toi da ti se otdava ti da go lajesh !

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    momi4etata sa kovarni
    pri tqh ne trqbva da tursish logika
    te lujat postoqnno
    ili se opitvat da te durjat pri sebe si kato edin ot mnogoto im uhajori
    te prosto sa si takiva
    vrodeno im e
    obi4at da im hodish po guza
    obi4at da te oplitat v mrejite si

P.S pravi kato men - ebi gi i gi zahvarlqi
    bih kazala tova za mom4etata(no ne za vsi4kite) ima i izklu4enia
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

prosto momichetata sa takiwa. poniakoga si misliat che izpitwat neshto, no ne e taka. drug pat e obratnoto - izpitwat, no ne iskat da go priznaiat pred sebe si(a pred momcheto pak sawsem). te sa si takiwa. ne im se sardi. prez powecheto wreme i te samite ne znaiat kakwo izpitwat i kakwo iskat.

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    mi moje bi si popadnal na gre6niqt 4ovek.az li4no ne laja za 4uvstvata si...moje bi ponqkoga gi prekrivam no nikoga ne laja.6toto taka ili ina4e istinata izliza vse nqkoga na qve...nqma smisal spored men ot laja
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    govora tuka za predishniq koito e otgovoril ! po to4no tq ! sled kato lajesh horata ! az ti kazvam 4e 6te ti se varne mnogo tapkano 6te vidish kakvo e gadno kato se vlubish v nqkoi toi da te laje ! i pove4e nikoga nqma da lajesh ! s 4ustvata nqma bazici ! tova vazmojno nai dolqmata podigravka s 4ovek toi da ti se otdava ti da go lajesh !
    хаха слънце когато знаеш че след 5 дена си заминаваш от морето и момичето или момчето нз ти какво си ти каже "обичам те" ще му/й повярваш ли?
    Е аз съм си правила сметка мисля пък и не ми пука как ще ми се върне защото ме е грижа само за 1 нещо, момчето с което съм да е добре така че каквото и да ми стане на мене не ми пука стига той да е добре, а не мисля че ме лъже че ме обича защото ако съм чак толкова лоша едва ли щеше да ме трая повече от година :P

Мне.Не лъжа.Няма смисъл...щото после стават едни "мазала"

охх в интерес на истината лъжата е лошо нещо и с всичко което надрънках до сега исках просто да кажа "Да лъгала съм, Не вече не лъжа"
    защото намерих този когото не бива да лъжа

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Dosega ne sam lagala mom4e s koeto hodq za 4uvstvata mi kam nego
    Radvam se za tova.Ne obi4am lajata!
    A ti,ne prikazvai gluposti!Tova bila jenska praktika.Vseki laje ponqkoga,daje majete mai sa po-napred s materiqla
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Ами може би съм послъгвала леко, но то е било в някакви по-несериозни връзки,а иначе сега се стремя да съм напълно откровена
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

понякога..

Фен
    Град
    sofia
    рядко,но и това се случва

Не всички момичета лъжат, но едно 95% съм убеден че са гадни курви дето само си търкат минджите по чужди курове... Това е най тъпото от сичко в тоя живот!!! аз мисля че намерих точния човек но повярвайте ми - това става адски трудно

Фен
    Град
    Плевен
    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    тва е ебати относителната тема ... едни лъжат други не .. същата като оная тъпата тема дето се пита дали момчетата могат да се влюбят!
    Ей осъзнайте се бе,всичко зависи от характера .. едни лъжат други са искрени .. Но все пак познавам момичета които не знаят кво искат!А в повечето случаи те лъжат и те карат да ревнуваш.Тва е много често .. Как едновремено ми говори за момчета през цялото време,а през другото време ме кара да излезем на кафе!хахахахахаха
    тва е смешно.
    и темата също.
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Ми,да лъгала съм.Няма да гокрия.Но винаги е имало защо.Лъгала съм че не обичал бившето си гадже,защото не исках пак да се вържа на някоя лъжа(след катоскъсахме)че ощеме обича и да си играе само с мен!Излъгах когато казах чене изпитвам нищо към друго момче...лъгала съм и щепродължавам,но така смаос е предпазвам...

Голям фен
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от ton1
    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    тва е ебати относителната тема ... едни лъжат други не .. същата като оная тъпата тема дето се пита дали момчетата могат да се влюбят!
    Темата е, за да отговорят юзърите в този форум и да се изгради някакво относително мнение.Много ясно,че никой не може да даде точен отговор на въпроси от този сорт.Просто изказваме мненията си, за да добием някаква представа.

А по темата ... лъгала съм но вече не

Малии - като чета отговорите и направо мен срам ме хваща. И кво излиза - че повечето лъжете или послъгвате за чувствата си и/или сте го правили... Ами освен да ви пожелая късмет в живота - макар че с фалшивост в чувствата и той няма да ви е достатъчен за да сте щастливи...

-Slayer

Фен
    Град
    po sveta i u nas
    Spored men ne si popadnal na podhodq6tia 4ovek ima gi vsiakakvi takiva koito sa iskrenni i obratnoto qvno kusmeta ti e bil da se zahvanesh s nqkoia koiato luje i ne e iskrenna za tova predi da si s nqkoe momi4e opoznai ia taka 6te e nai dobre ako posle ne iskash da stradash

Еми аз лично не съл лъгала някой,че го обичам или,че искам да бъда с него.Просто не мога да го кажа,а нещото което не мога да казвам е "Край" на една връзка,просто сърцето не ми дава да го кажа.

Фен
    Град
    Сексът и Градът
    Аз винаги казвам истината на момчето,право във очите(каквото и да е тя)дори и да го заболи

Град
    tuka tama ... lqlqlql ;]]]

lqlqlqlq....

za men lujata samo moje da provali vruzkata ti i da zali4i vsqkakvi 4uvstva,koito si izpitval kum 4oveka do teb!za tova az ne bih izlugala nikoga 4oveka,kogoto obi4am !!! moje bi prosto ne si popadnal na pravilnoto momi4e..

Фен
    Град
    ам...навсякъде
    Никога не съм лъгала момче за чувствата си,по добре малка рана от истината,от колкото голяма от лъжата...абе в каквито и да е случай не съм лъгала
    Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Незнам...по-скоро съм прикривала понякога чувствата си и не съм казвала на момчета които харесвам,че чувствата ми не са само приятелски съм тях.Но иначе когато съм с някой не мисля,че трябва да се лъже за нешо каквото и да е било,пък камо ли за чувства.Защото след една лъжа следва още една,още една и накрая любовта се превръща в измама.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си