- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Momi4etata lajat li za 4uvstavata si?
Iskam da popitam momi4etata(i da 4uia mneniata na mom4etata)vie niakoga lagali li ste za 4uvstava si kam niakoe mom4e?????Men li4no momi4enca sa me lagali>>><<< Zatova se interesuvam dali tova e praktika pri vas ili az prosto ne sam popadnal na podxodia6tia 4ovek....![]()
Are ako iskate da si pogovorim mi pi6ete v ICQ-to 213 957 397.4akam vi
momi4etata sa kovarni
pri tqh ne trqbva da tursish logika
te lujat postoqnno
ili se opitvat da te durjat pri sebe si kato edin ot mnogoto im uhajori
te prosto sa si takiva
vrodeno im e
obi4at da im hodish po guza
obi4at da te oplitat v mrejite si
P.S pravi kato men - ebi gi i gi zahvarlqi
да Лъгала съм, дори повечето момчета с които съм ходила съм ги лъгала...Дори бих казала че само едно момче не съм лъгала за чувствата си и се оказа че намерих човека, дано само да не ме лъже той
![]()
govora tuka za predishniq koito e otgovoril ! po to4no tq ! sled kato lajesh horata ! az ti kazvam 4e 6te ti se varne mnogo tapkano 6te vidish kakvo e gadno kato se vlubish v nqkoi toi da te laje ! i pove4e nikoga nqma da lajesh ! s 4ustvata nqma bazici ! tova vazmojno nai dolqmata podigravka s 4ovek toi da ti se otdava ti da go lajesh !
bih kazala tova za mom4etata(no ne za vsi4kite) ima i izklu4eniaПървоначално написано от Анонимко
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
prosto momichetata sa takiwa. poniakoga si misliat che izpitwat neshto, no ne e taka. drug pat e obratnoto - izpitwat, no ne iskat da go priznaiat pred sebe si(a pred momcheto pak sawsem). te sa si takiwa. ne im se sardi. prez powecheto wreme i te samite ne znaiat kakwo izpitwat i kakwo iskat.
mi moje bi si popadnal na gre6niqt 4ovek.az li4no ne laja za 4uvstvata si...moje bi ponqkoga gi prekrivam no nikoga ne laja.6toto taka ili ina4e istinata izliza vse nqkoga na qve...nqma smisal spored men ot laja![]()
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
хаха слънцеПървоначално написано от Анонимко
когато знаеш че след 5 дена си заминаваш от морето и момичето или момчето нз ти какво си
ти каже "обичам те" ще му/й повярваш ли?
Е аз съм си правила сметка мисляпък и не ми пука как ще ми се върне защото ме е грижа само за 1 нещо, момчето с което съм да е добре
така че каквото и да ми стане на мене не ми пука стига той да е добре, а не мисля че ме лъже че ме обича защото ако съм чак толкова лоша едва ли щеше да ме трая повече от година
:P
Мне.Не лъжа.Няма смисъл...щото после стават едни "мазала"![]()
охх в интерес на истината лъжата е лошо нещо и с всичко което надрънках до сегаисках просто да кажа "Да лъгала съм, Не вече не лъжа"
защото намерих този когото не бива да лъжа![]()
Dosega ne sam lagala mom4e s koeto hodq za 4uvstvata mi kam nego![]()
Radvam se za tova.Ne obi4am lajata!
A ti,ne prikazvai gluposti!Tova bila jenska praktika.Vseki laje ponqkoga,daje majete mai sa po-napred s materiqla![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ами може би съм послъгвала леко, но то е било в някакви по-несериозни връзки,а иначе сега се стремя да съм напълно откровена
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
рядко,но и това се случва![]()
Не всички момичета лъжат, но едно 95% съм убеден че са гадни курви дето само си търкат минджите по чужди курове... Това е най тъпото от сичко в тоя живот!!! аз мисля че намерих точния човек но повярвайте ми - това става адски трудно
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
тва е ебати относителната тема ... едни лъжат други не .. същата като оная тъпата тема дето се пита дали момчетата могат да се влюбят!
Ей осъзнайте се бе,всичко зависи от характера .. едни лъжат други са искрени .. Но все пак познавам момичета които не знаят кво искат!А в повечето случаи те лъжат и те карат да ревнуваш.Тва е много често .. Как едновремено ми говори за момчета през цялото време,а през другото време ме кара да излезем на кафе!хахахахахаха
тва е смешно.
и темата също.
Ми,да лъгала съм.Няма да гокрия.Но винаги е имало защо.Лъгала съм че не обичал бившето си гадже,защото не исках пак да се вържа на някоя лъжа(след катоскъсахме)че ощеме обича и да си играе само с мен!Излъгах когато казах чене изпитвам нищо към друго момче...лъгала съм и щепродължавам,но така смаос е предпазвам...
Малии - като чета отговорите и направо мен срам ме хваща. И кво излиза - че повечето лъжете или послъгвате за чувствата си и/или сте го правили... Ами освен да ви пожелая късмет в живота - макар че с фалшивост в чувствата и той няма да ви е достатъчен за да сте щастливи...
-Slayer
Spored men ne si popadnal na podhodq6tia 4ovek ima gi vsiakakvi takiva koito sa iskrenni i obratnoto qvno kusmeta ti e bil da se zahvanesh s nqkoia koiato luje i ne e iskrenna za tova predi da si s nqkoe momi4e opoznai ia taka 6te e nai dobre ako posle ne iskash da stradash![]()
Еми аз лично не съл лъгала някой,че го обичам или,че искам да бъда с него.Просто не мога да го кажа,а нещото което не мога да казвам е "Край" на една връзка,просто сърцето не ми дава да го кажа.
Аз винаги казвам истината на момчето,право във очите(каквото и да е тя)дори и да го заболи![]()
za men lujata samo moje da provali vruzkata ti i da zali4i vsqkakvi 4uvstva,koito si izpitval kum 4oveka do teb!za tova az ne bih izlugala nikoga 4oveka,kogoto obi4am !!!moje bi prosto ne si popadnal na pravilnoto momi4e..
Никога не съм лъгала момче за чувствата си,по добре малка рана от истината,от колкото голяма от лъжата...абе в каквито и да е случай не съм лъгала
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
Незнам...по-скоро съм прикривала понякога чувствата си и не съм казвала на момчета които харесвам,че чувствата ми не са само приятелски съм тях.Но иначе когато съм с някой не мисля,че трябва да се лъже за нешо каквото и да е било,пък камо ли за чувства.Защото след една лъжа следва още една,още една и накрая любовта се превръща в измама.