- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Какво правите със снимките на бившите ви гаджета?
mi ot gsm gi iztrivam ina4e gi zabutvam nqkade!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ако са на хартия ги подпалвам, а тези дет са ми на компа ги разпространявам из сайтове от типа на сладур и флиртче, ама с послания от сорта на "най голямата К съм търся си тъпкач" съответно като ми пишат лични им давам мобилния на бившата за да я притесняват![]()
ами щом ми е бивш,значи се предполага,че вече нямам чувства към него за това мисля,че бих ги изтрила от телефона,но все пак зависи какви чувства съм имала (имам) към този човек..:}А ако имам гадже естествено,че бих ги изтрила,защото не мисля че е едно от най-приятните неща за него да гледа човека,към който гаджето му доскоро е имало някакви чувства,поне на мен не би ми станало много хубаво:}}
f@nt@zi@
Още същия ден когато скъсаме трия всички смс-и,снимки и каквото ми напомня за него....!
Mn zavisi kakvo se e slu4ilo za da skusate...ako o6te ste fr ne vijdam ni6to lo6o da si pazi6 spomenite tka 4e da ti e mili4ko kato gi gleda6!![]()
kato se zamislq do sega sam gi trila sichkite...ne pazq nito edna v tela si
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ако момчето ме е наранило , махам всичко от телефона , свързано с него . Просто мисълта , че ще дойде някъде пред очите ми , ме натъжава и всичко си изтривам. Но ако всичко е било наред , в раздялата сме били нормални хора , си оставям нещата. А за обикновените снимки - тикам ги в албуми , слагам ги на място, където да не ги виждам . Не искам да ги изтрия , знам , че след 10-15 години ще са нещо "свещено" за мен![]()
zavisi kvo si4uvstval kum konkretniq 4ovek!snimkata za men ne e prosto kartinka tq zape4atva edin hubav moment edin krasiv spomen nqkakvo 4uvstvo!az nikoga ne bih iztrila snimkata na moito biv6o gadje 6toto s nego sme priqteli i ne iskam da go zabravqm!toi vinagi 6te ima mqsto v surceto mi!no ako s tvoq/ita ste se razdelili gadno i ne iska6 toi/tq ve4e da e 4ast ot jivota ti tiiiiiiiiiii!
I’m on the outside I’m looking in, I can see through you, see your true colors, cause inside you’re ugly, you’re Ugly like me, I can see through you, see to the real you...
Gledam gi... spomnqm si... Vse pak tova e lubimiq chovek!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Първоначално написано от kAdrOkoSkA
още малко и![]()
Ох порпинцип ги трия
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
i az takaПървоначално написано от *Damianita*
Ми трия ги от телефона, защото ги имам качени на компа.![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
xxaaxa
не ги трия от компа, но ги трия от телефона..
Ти добре ли си бе! Кой е казал, че ще обичам "новото си гадже"! Не е нужно да обичаш този, с който евентуално ще бъдеш!!!Първоначално написано от doky
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
abe moje da e tupo,no vsi4kite gi pazq(ne 4e sa mnogo,daje broikata e ograni4ena).![]()
Ooх! Той скъса с мен!Първоначално написано от doky
![]()
И внимавай ти какво говориш!