.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Някой използвал ли е....

Някой използвал ли е парфюма на AVON Lyrical? Знам че всеки си има различен вкус но искам да чуя и мнения 10х предварително за отговорите

Guest
    Mnogo skapan izob6to ne mi haresva

viki4kA
    Guest
    vseki 4ovek ima razli4en vkys.li4no na men mn mi xaresva i go izpolzvalax.no dokoto ne opita6 nemoje da razbere6...

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    spored men e mn glupavo da si poru4va6 parfum ot katolog,za6toto ne znae6 kak miri6e..ne na vs ima aromatizirani stranici.ina4e na Avon sum polzvala samo Surrender,v 4erveno 6i6ence,i be6e neveroqten,a struva6e samo 20 i nqkolko leva.dr ne mi xaresvat,a i pove4eto sa netraini,za ralika ot tozi
    moq nevinnost i greh.....

ne sum go 4uvala dori... no edna sau4eni4ka imashe edin malka 4erna roklq ili neshto takova ... dosta dobre mirisheshe i be6e dulgotraen no.. e mnogo skup

Град
    Хасково
    самия парфюм не съм ползвала но душ-гела или лосиона за тяло (не помня точно кое ) мн ми харесва как мирише,така,че сигурно и парфюма не е лош
    Свободата е власт.Да живееш живот необуздано и без страх...е дарба която ми беше дадена...

skype name:zuza_92

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Не е лош...една приятелка го има и май е дълготраен ама има и по-хубави от него.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си