- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гейско ли е това?
няма нищо гейско, приятеля ми също харесва като му вкарвам пръстче от зад, решили сме и ние да изпрозваме с вибратор.Първоначално написано от Станимир
много е модерно сега мъжа и жената да си сменят ролите в леглото и се получава много възбуждащо и за двамата.
Първоначално написано от Станимир
ами на воинната кумисия ще кажат че си педал![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от лейдитоС
Ххаьаьхаь!!! Да , много е възбуждащо. Остави я тази мода бе момиче. Ебахти модата. Оле накъде отива света бе ...![]()
А бе кво си шашкате на къде отивал света. Една моя позната на 33 същото го прилага на гаджето си. Не е нещо необичайно айде ся
не си гей просто си много тъп !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Не си гей - ти си истински мъж. Да си пъхаш вибратор в задника е доста мъжествено.![]()
педераст си бе... дейба..
die..
nema kvo da govorim pi4aga... ti si roden pederungel da ti eba maata!![]()
Първоначално написано от tX
![]()
А по темата:Ти си просто един ГЕЙ.
Добре, айде някой от вас да каже какво е определението за гей. Не е ли това човек който харесва мъже и прави секс с тях. Мен ме е гнус от мъже и никога не бих позволил на някой да ме ебе. Искам жени, но ми харесва и отзад, вие не сте опитвали и затова не знаете. А и задника на мъжа и жената са еднакви. Защо жените да може да го правят, а мъжете не.
абе не ги слушай бахти и
простаците дет са!само гледат да се подиграят на някого!!!всеки с вкуса си!каквото ти е приятно тва си прави!хич да не ти пука!никакъв гей не си!ти си си един нормален човек!!!
искрено се надявам да съ
м ти помонала
Няма нищо гейско в това! Не си ли чел за стимулиране на G точката?! Тя се стимулира точно по този начин (така удоволствието от оргазъма е по- голямо). Да си гей означава да те привличат мъже (сексуално).Първоначално написано от Станимир
А иначе вибратора не е копие на мъжки полов орган неее разбира се че не е, продължавай момко да се стимулираш анално и си повтаряй "тва е мъжествено, аз не съм гей" и може и да си повярвашПървоначално написано от Анонимко
![]()
Само Хитлер би те излекувъл,търси др ...![]()
ЦСКА НЕСЕ ПРОДАВА ! ЦСКА Е СЛАВА
АЛЕ АЛЕ АЛЕ ЦСКА ШАМПИОНИ СМЕ!
Ходи в казармата и обери краставиците в 5-то поделение да е*а тап пе*** ти стимулират Г точката кат ти харесва!!![]()
![]()
![]()
![]()
ЦСКА НЕСЕ ПРОДАВА ! ЦСКА Е СЛАВА
АЛЕ АЛЕ АЛЕ ЦСКА ШАМПИОНИ СМЕ!
ami ili si prikrit gei ili znae6 4e si gei ama ne iska6 da go priznae6mi ne e ot nai-mujkite ne6ta ama nz az moje i da go priemam taka no spored men ne bi trqbvalo da go pravi6 ako ne si gei
Щом и самият ти казваш че не си гей,защо тогава си задал въпроса не ми е ясно![]()
![]()
Задал го е, защото се надява хората да му кажат, че е нормално и не е гей и да може да си повярва самичък, нооооо споко ве човек нормално си е...а така продължавай ама според мене много малко вида вибратора си взел, вземи още 5-10 и по няколко си ги бутай, по лесно ще се стимулирашПървоначално написано от Kaliq
![]()
казали са го "Какви деца е раждала ражда и сега,българска майка юнашка" срам ме е от тоя автор.
Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
хахаха![]()
![]()
Нема спор, че си гей, просто не си го осъзнал все още.