.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    лейдитоС
    Guest

Re: Гейско ли е това?

Цитирай Първоначално написано от Станимир
    Значе въобще не харесвам мъже, а само жени, но обичам да си вкарвам вибратор отзад и съм си купил 4 вида. Но иначе не искам да правя секс с мъж, а само с жени.
    няма нищо гейско, приятеля ми също харесва като му вкарвам пръстче от зад, решили сме и ние да изпрозваме с вибратор.
    много е модерно сега мъжа и жената да си сменят ролите в леглото и се получава много възбуждащо и за двамата.

Значе въобще не харесвам мъже, а само жени, но обичам да си вкарвам вибратор отзад и съм си купил 4 вида. Но иначе не искам да правя секс с мъж, а само с жени.

ами на воинната кумисия ще кажат че си педал

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Цитирай Първоначално написано от лейдитоС
    няма нищо гейско, приятеля ми също харесва като му вкарвам пръстче от зад, решили сме и ние да изпрозваме с вибратор.
    много е модерно сега мъжа и жената да си сменят ролите в леглото и се получава много възбуждащо и за двамата.

Ххаьаьхаь!!! Да , много е възбуждащо. Остави я тази мода бе момиче. Ебахти модата. Оле накъде отива света бе ...

Жермена
    Guest
    А бе кво си шашкате на къде отивал света. Една моя позната на 33 същото го прилага на гаджето си. Не е нещо необичайно айде ся

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    не си гей просто си много тъп !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Не си гей - ти си истински мъж. Да си пъхаш вибратор в задника е доста мъжествено.

педераст си бе... дейба..
    die..

Guest
    nema kvo da govorim pi4aga... ti si roden pederungel da ti eba maata!

Цитирай Първоначално написано от tX
    Мъжката точка е в задника. От части е нормално стига да не си набутваш и четирите вибратора отзад.
    Ако успееш да ги мушнеш и четирите СИ ЕБАТИ КОМБИТО !
    Ако почнат да ти хлопат пробвай с бойлера.
    Ако и той захлопа говори с руското правителство да си паркират там подводниците си...

А по темата:Ти си просто един ГЕЙ.

Станимир
    Guest
    Добре, айде някой от вас да каже какво е определението за гей. Не е ли това човек който харесва мъже и прави секс с тях. Мен ме е гнус от мъже и никога не бих позволил на някой да ме ебе. Искам жени, но ми харесва и отзад, вие не сте опитвали и затова не знаете. А и задника на мъжа и жената са еднакви. Защо жените да може да го правят, а мъжете не.

момиче
    Guest
    абе не ги слушай бахти и
    простаците дет са!само гледат да се подиграят на някого!!!всеки с вкуса си! каквото ти е приятно тва си прави!хич да не ти пука!никакъв гей не си!ти си си един нормален човек!!! искрено се надявам да съ м ти помонала

Guest

Няма нищо гейско в това! Не си ли чел за стимулиране на G точката?! Тя се стимулира точно по този начин (така удоволствието от оргазъма е по- голямо). Да си гей означава да те привличат мъже (сексуално).

Guest

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Няма нищо гейско в това! Не си ли чел за стимулиране на G точката?! Тя се стимулира точно по този начин (така удоволствието от оргазъма е по- голямо). Да си гей означава да те привличат мъже (сексуално).
    А иначе вибратора не е копие на мъжки полов орган неее разбира се че не е, продължавай момко да се стимулираш анално и си повтаряй "тва е мъжествено, аз не съм гей" и може и да си повярваш

Само Хитлер би те излекувъл,търси др ...
    ЦСКА НЕСЕ ПРОДАВА ! ЦСКА Е СЛАВА
    АЛЕ АЛЕ АЛЕ ЦСКА ШАМПИОНИ СМЕ!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Много точно казано!

Ходи в казармата и обери краставиците в 5-то поделение да е*а тап пе*** ти стимулират Г точката кат ти харесва!!
    ЦСКА НЕСЕ ПРОДАВА ! ЦСКА Е СЛАВА
    АЛЕ АЛЕ АЛЕ ЦСКА ШАМПИОНИ СМЕ!

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    ami ili si prikrit gei ili znae6 4e si gei ama ne iska6 da go priznae6 mi ne e ot nai-mujkite ne6ta ama nz az moje i da go priemam taka no spored men ne bi trqbvalo da go pravi6 ako ne si gei

Щом и самият ти казваш че не си гей,защо тогава си задал въпроса не ми е ясно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kaliq
    Щом и самият ти казваш че не си гей,защо тогава си задал въпроса не ми е ясно
    Задал го е, защото се надява хората да му кажат, че е нормално и не е гей и да може да си повярва самичък, нооооо споко ве човек нормално си е...а така продължавай ама според мене много малко вида вибратора си взел, вземи още 5-10 и по няколко си ги бутай, по лесно ще се стимулираш

Guest
    казали са го "Какви деца е раждала ражда и сега,българска майка юнашка" срам ме е от тоя автор.

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    казали са го "Какви деца е раждала ражда и сега,българска майка юнашка" срам ме е от тоя автор.

хахаха

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Guest
    Нема спор, че си гей, просто не си го осъзнал все още.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си