- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: На 18, а съм още девствена. Има ли нещо срамно?
А и между другото незнам кой се впрегна и написа 50 реда пост.
Ами не са зрели на 15-извинявай.За мен са деца.Мястото им е на двора-да скачат на въже да си играят с кукли или на магазинерки,да правят кукленски манджи и да си учат уроците.На 15 е 8-ми клас.Каква зрялост за бога! 8-ми клас!!!! Знам,че сега е модно и 90% от децата под 17-18 го правят,защото ще ме помислят за задръстен/а,защото всички го правят или защото ще ме изолират от групата.Много малко са тези,които го правят осъзнато,с разбиране към сексът,с уважение към партньорът и с необходимата отговорност! Голяма част от тези деца не си познават органите,не знаят нищо за контрацепцията или венерическите болести.И аз на 15 знаех това,което беше в учебникът за 8-ми клас,а то не е кой знае колко много-е,като за начало е добре де.Но колко от тези деца учат днес? Виждам го-всеки казва-а няма да ме изпитат,шляе се по улиците,ходи на пишлеме парти и се мляска със съученичките си.Да,годините не определят зрялостта-съгласна съм,но не можеш да твърдиш,че масата е зряла на 15.Разбира се има изключения,които само потвърждават правилото.Не те нападам лично,но не мисля че е работа на 15 годишно да се търкаля в леглото с някой-по добре да си рита топката там,да си преоблича куклата и да забрави за сега за половите си органи!Най-малкото на 25 вече ще му е втръснало до болка от сексът!!!!!
Така ще говориш след време и за следващия и за по-следващия и за по-по-следващия...Първоначално написано от koalka
![]()
дамПървоначално написано от tX
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
АХАХАХАХАХ ТОЛКОЗ ЛИ СИ ГРОЗНА МА ОФЦА
Ок,както решиш.Аз знам истината за себе си.И откъде знаеш?Познаваш ли ме?Първоначално написано от tX
На кукли се играе в детската градина,но няма значение.Да,може и някои да не са зряли,но аз за себе си мога да кажа,че съм по-зряла от тези хора,които имаш в предвид,без да се имам занещо повече от тях.Не знам за кой имаш в предвид да се търкаля в леглото с НЯКОЙ,надявам се не мен,по простата причина,че не МОЖЕШ да знаеш как стоят нещата при нас с приятеля ми-15-годишните деца,како!Секса не може да ти втръсне до болка,ако го правиш с любимия човек."Да си преоблича куклата"Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
Виж ся,тва че ти си супер задръстена,нямаш си работа и затова пишеш по форумите,не значи,че всички са таквиа,раиш?Не избивай тук комплексите си,ти самата казваш,че си го направила за пръв път на 20,но ен мога да разбера кво лошо има някой като го правят на 15 примерно,ако ти го беше направила на 15 сега нямаше да говориш така,ясна си ми.Просто спри да критикуваш момичето за тва което ти казва,щото те оборва по всеки параграф,а ти едиснтвено се хабиш да пишеш поеми без капка смисъл,затова по-добре замълчи,щото полза от постовете ти определено нямаПървоначално написано от krem4et0
Кремчето май го нахраниха...
Та по темата, Уаялд бой зададе един доста уместен въпрос който поради незнайни причини беше целенасочено пренебрегнат. ЗАЩО?
Зависи защо си девствена - заради липса на кандидати или защото ти си решила така?
2т. системно
Според мен определена възраст за правене на секс няма , така че не е срамно. Всеки избира сам момента , когато да го направи.![]()
Това ,което doky написа наистина е вярно. Има момичета , които го правят заради мнението на останалите , но това не зависи от тяхната възраст , а по скоро от зрялостта им , а съгласете се всеки организъм е индивидуален и различен. При всеки пубертета , съзряването настъпват в различен момент , така че не обвинявайте хората , които са го направили по - малки. В крайна сметка вие не можете да ги упреквате , най-малкото заради факта , че не ги познавате.Ето едно момиче на 18 пуска тема "Срамно ли е да си девствен на 18" еми сами си направете сметка за нейната зрялост , въпреки годините й. Не защото не е правила секс , а заради факта , че се интерисува от мнението на непознатите хора от форума и какво ако сега и кажем да, срамно е (което не е така) тя ще отиде да го направи ли?
Единственото срамно в случая е да си мислиш, че е срамно. :Р
Похвално е, всъщност.
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Първоначално написано от Amayo
![]()
2т. системно
mm ne e sramno est ! seki kogato e gotov
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Не е срамно, похвално е. Аз съм момче на 17, почти 18, 12 клас съм и съм девствен и честно да ти кажа, не се виждам да го направя преди да стана студент, т.е. 18-19-20 годишен. Не че не съм имал възможност, ама някак си си се чувствам още дете \/ Така че, доунт уъри, би хепи
![]()
Ти изобщо четеш ли?Аз не говоря зе теб конкретно,защото не те познавам като човек и н мога да твърдя каква си и колко си зряла.Аз казах,че масата на 15 не са зрели,супер големи идиотчета са и че правят секс,защото така е модерно.Казах,че има изключения-приеми,че ти си такова.И с кукли се играе до тогава,докато ти е приятно.По мое време играехме до 15-16 и да ти кажа и сега ми се прави,та чакам с нетърпение да имам племеничка,че да си играем дветеПървоначално написано от koalka
.Знам,че сега не е така,но просто казвам,че от това губите вие,защото детството не се връща.На 21 ще ви се иска да сте деца,но това няма как да стане.Защо бързате без някой да ви кара,защо се товарите с отговорности,за които реално не сте готови.Пак ще почнеш сигурно с твоите-аз бях готова и прочие.ти така смяташ сега.но знай,че когато си в планината не можеш да оцениш величието й.Като се отдалечиш разбираш колко е прекрасна.Така и след 2-3 години да речем ще разбереш,че детството е най-хубавия период в животът и ти не си си го изживял до край.То и аз на 15 исках да порасна,а сега искам да съм на 15!
По кой параграф ме е оборила-всеки говори от собствената си камбанария.Явно постовете ми са големи и не ги четеш задълбочено-айде още 1 път се опитай-дано този път разбереш какво съм искала да кажа.А да и на 15-16 можех да првя секс-н ми липсваха кандидати,а и тялото ми имаше нужди,ама аз имах акъл и морални принципи.Неща,които очевидно ти липсват.Първоначално написано от doky
mne spored men nqma nishto sramno.. moje bi prosto ne si namerila 4oveka s koito iska6 da go napravi6 za 1 vi pat.. pak ima i po golqmi ot teb koito ne sa go pravili![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
vaob6te ne se pritesnqvai za tova kakto kazah i po nagore vajnoto e da si sigurna kogato go napravi6 nqma smisal da barza6 i naistina po sramno 6te e moje bi ako si go napravila na 13 taka 4e spoko![]()
да ти сЕра на приятелите.. кхахах на тях пък кво им влиза в работата?!? най-лесно е да те изчука някой, тва да ти е кусура..Първоначално написано от wow_girl
Идиотите са мъдро творение на природата,
което дава право на глупаците да се мислят за хитри.
Алелел, колко сте смотани, та чак не се сдържах и започнах да пишаТази на 15 правила курабийки
щот се чувствала зряла, абе дрисло.....
Тук една жена си "трови" нервите (визирам "krem4et0") да ви набие малко акъл, ам то да беше к*р да ви го набие човек, но акъл не става
Имаше и някаква глезорана ли си каква си, ти пък къде се намаше, че не мога да се сетя
![]()
P.S. Мацката, дет прави от 15 и половина секс, да ти кажа, че и аз на 15 и половина си мислех, че съм зрял, и със сигурност съм бил поне 5 пъти по-зрял и трезво мислещ от теб, но сега като се сетя какъв съм бил, чак ми става смешно, че съм мислил, за зрял, така че още нищо не си видяла, и тез работи, че искаш да си само с 1 цял живот, и колко много си го обичала и за това си му бутнала... не ми ги разправяй на мен и слушай каката, дет толкова детски ти обясняваше и пак не я разбра, понеже си много зряла![]()
![]()
![]()
az podkrepqm gornoto mnenie,ostavete po golemite da vi dadat malko akul
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
nqma ni6to sramno 4e o6te si devstvena tova e samo v tvoq polza! taka 4e ne se pritesnqvai
black cat or white cat,that is the question!!!