- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: На 18, а съм още девствена. Има ли нещо срамно?
to nz dali e to4no problem ama nz kak 6te vi prozvu4i kato vi kaja 4e sam na 18 godoni i sam o6te devstvena?i ima li ne6to sramno v tova 4e o6te ne sam go pravila poneje niakoi ot priatelite mi mi se podigravat.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Няма нищо срамно, според мен![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Остави ги! По-нормално ли е да си правил секс на 13?! Имам приятелки на по 18-19 дето са девствени. И какво? Според мен пък не е срамно
mi i az mislai 4e kato si devstvena tva ne zna4i 4e si ne6to po dolno ot ostanalite ili pak 4e si polovin 4ovek
В никакъв случай не си по-долно, стига се филмира![]()
ooo be q se uspokoi,na men za 1 put mi be6e na kato bqh na 18.i trqq ti kaja 4e ne sujalqvam ni nai malko!!!!be6e super qko,i se 4ustvah dostatu4no zrqla i znae6ta po vuprosa za da go napravq.i 2-to e 4e be6e s 4ovek s koito mn se obi4ahme,ne sme zaedno sega ama o6te mn si se uvajavame de..kakto i da e..ta misulta mi e 4e nqma ot kvo da se pritesnqva6 we,radvai se,6te vidi6 4e 6te se 4ustva6 po dobre posle.
V tova nqma ni6ty sramno,daje mn dobre si postapila 4e vse o6te si devstvena!![]()
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
МОМИЧЕ АКО ИГРАЕШ WOW-World of Warcraft е мн добре да спреш защото ти промива мозъка не мислиш за нищо друго освен тоя уоу! и аз бях тка ! УОУ е БОлеСТ ! не я играйте тая игра трудно се отказва ! 1 година я играх едва е отказах ! но дано греша че играеш уоу....Wow_girlПървоначално написано от wow_girl
И какво от това ?!Първоначално написано от wow_girl
![]()
gre6i6 4e igraia wow ama nz kak da se pi6a
nqma ni6to sramno spored mene.. nqma zna4enie koga 6e go napravi6 a s kogo .. i dali 6e si si sigurna taka 4e badi spokoina![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Зависи защо си девствена - заради липса на кандидати или защото ти си решила така?
Да,срамно е.Ела да ти премахна срама.
"Priqtelite ti" ti se podigravat........che te ako sa ti istinski priqteli nqma da pravqt takova neshto,ne mislish li,puk i osven tova nqma nishto losho v tova,che si na 18 i si devstvena.Prosto qvno oshte ne si namerila podhodqshtiq chovek,no spokoino-za vsichko si ima vreme,taka che nedei da priburzvash samo,za da ne ti se "podigravat priqtelite",a go napravi,kogato sreshtnesh podhodqshtiq chovek i se pochuvstvash gotova![]()
За жалост повечето моммичета точно заради такива "приятели" се почват толкова малки, друго е като си разпечатана - добиват някакво самочувствие и се чувстват пораснали. А интелектуалното развитие остава настрани.
Че аз спах за първи път с момече на 20 и изобщо не се срамувам от това.Не е било от липса на желание или кандидати-все пак си имах гадже отдавна,а просто защото така се получи.И да ти кажа,че няма нищо лошо-даже е похвално.Най-добрите ми приятелки са били девствени до 18-20 години и до сега са имали 1 партньор.И това не са единици,а доста голяма част от тях.Иначе и аз съм бил в среда,в която са ме мислили за забутана и задръстена,защото не правя секс,но не ми е пукало.Голяма работа-аз си имам акъл и си решавам сама.Не си половин човек-ти си повече човек от тези,които не могат да си съберат краката от е...не още на 15.
Бе ко им обръщаш внимание. Моята най-добра приятелка.. и още една са така ама да съм тръгнала да им се подигравам? => Не.
Това е адски тъпо.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
nqma ni6to sramno!TI daje trqbva da se gordee6 4e ne si zapo4nala da go prai6 na po 13-14 god a si re6ila da iz4aka6 podhodq6oto vreme i 4ovek!Ne se sramuvai A hodi po ulicite s gordo vdignata glava![]()
Iskam da vi pitam poneje kazvate che na 18 ne bilo sramno.Az imam edin priqtel deto e na 24 i oshte ne go e pravil sus momiche tova sramno li e spored vas (da si na tolkova godini i oshte da ne si go pravil).Ami ako stane na 28/9 i oshte ne go e pravil mislite li che kato si nameri priqtelka i tq razbere moje da se razdelqt samo shtoto e devstven.
Няма нищо срамно!!!!
Оле нямаш си и напреддстава колко си прав вече 1 године не мога да я откажа се я трия тарпа 1 седмица макс и пак я качвам и ве4е на ко да праваПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Ми няма нищо срамно![]()
само като прочетох темата и ми беше ясно че ще има такова мнение.....Първоначално написано от ^NoWallz
2, 11 и 8 точка системно - бан
az sum pochti na 19 i sum devstven xhaha![]()