.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77
    wow_girl
    Guest

Moderated: На 18, а съм още девствена. Има ли нещо срамно?

to nz dali e to4no problem ama nz kak 6te vi prozvu4i kato vi kaja 4e sam na 18 godoni i sam o6te devstvena?i ima li ne6to sramno v tova 4e o6te ne sam go pravila poneje niakoi ot priatelite mi mi se podigravat.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Няма нищо срамно, според мен
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Остави ги! По-нормално ли е да си правил секс на 13?! Имам приятелки на по 18-19 дето са девствени. И какво? Според мен пък не е срамно

wow_girl_
    Guest
    mi i az mislai 4e kato si devstvena tva ne zna4i 4e si ne6to po dolno ot ostanalite ili pak 4e si polovin 4ovek

В никакъв случай не си по-долно, стига се филмира

Град
    кво ти пука?
    ooo be q se uspokoi,na men za 1 put mi be6e na kato bqh na 18.i trqq ti kaja 4e ne sujalqvam ni nai malko!!!!be6e super qko,i se 4ustvah dostatu4no zrqla i znae6ta po vuprosa za da go napravq.i 2-to e 4e be6e s 4ovek s koito mn se obi4ahme,ne sme zaedno sega ama o6te mn si se uvajavame de..kakto i da e..ta misulta mi e 4e nqma ot kvo da se pritesnqva6 we,radvai se,6te vidi6 4e 6te se 4ustva6 po dobre posle.

Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    V tova nqma ni6ty sramno,daje mn dobre si postapila 4e vse o6te si devstvena!
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Guest

Re: kak mislite

Цитирай Първоначално написано от wow_girl
    to nz dali e to4no problem ama nz kak 6te vi prozvu4i kato vi kaja 4e sam na 18 godoni i sam o6te devstvena?i ima li ne6to sramno v tova 4e o6te ne sam go pravila poneje niakoi ot priatelite mi mi se podigravat.
    МОМИЧЕ АКО ИГРАЕШ WOW-World of Warcraft е мн добре да спреш защото ти промива мозъка не мислиш за нищо друго освен тоя уоу! и аз бях тка ! УОУ е БОлеСТ ! не я играйте тая игра трудно се отказва ! 1 година я играх едва е отказах ! но дано греша че играеш уоу....Wow_girl

Повече от фен

И какво от това ?!

__
    Guest
    gre6i6 4e igraia wow ama nz kak da se pi6a

Голям фен Аватара на tainstvenata
    nqma ni6to sramno spored mene.. nqma zna4enie koga 6e go napravi6 a s kogo .. i dali 6e si si sigurna taka 4e badi spokoina
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Зависи защо си девствена - заради липса на кандидати или защото ти си решила така?

Guest
    Да,срамно е.Ела да ти премахна срама.

Супер фен
    "Priqtelite ti" ti se podigravat........che te ako sa ti istinski priqteli nqma da pravqt takova neshto,ne mislish li,puk i osven tova nqma nishto losho v tova,che si na 18 i si devstvena.Prosto qvno oshte ne si namerila podhodqshtiq chovek,no spokoino-za vsichko si ima vreme,taka che nedei da priburzvash samo,za da ne ti se "podigravat priqtelite",a go napravi,kogato sreshtnesh podhodqshtiq chovek i se pochuvstvash gotova

тъп
    Guest
    За жалост повечето моммичета точно заради такива "приятели" се почват толкова малки, друго е като си разпечатана - добиват някакво самочувствие и се чувстват пораснали. А интелектуалното развитие остава настрани.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Че аз спах за първи път с момече на 20 и изобщо не се срамувам от това.Не е било от липса на желание или кандидати-все пак си имах гадже отдавна,а просто защото така се получи.И да ти кажа,че няма нищо лошо-даже е похвално.Най-добрите ми приятелки са били девствени до 18-20 години и до сега са имали 1 партньор.И това не са единици,а доста голяма част от тях.Иначе и аз съм бил в среда,в която са ме мислили за забутана и задръстена,защото не правя секс,но не ми е пукало.Голяма работа-аз си имам акъл и си решавам сама.Не си половин човек-ти си повече човек от тези,които не могат да си съберат краката от е...не още на 15.

Бе ко им обръщаш внимание. Моята най-добра приятелка.. и още една са така ама да съм тръгнала да им се подигравам? => Не.
    Това е адски тъпо.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    nqma ni6to sramno!TI daje trqbva da se gordee6 4e ne si zapo4nala da go prai6 na po 13-14 god a si re6ila da iz4aka6 podhodq6oto vreme i 4ovek!Ne se sramuvai A hodi po ulicite s gordo vdignata glava

Guest
    Iskam da vi pitam poneje kazvate che na 18 ne bilo sramno.Az imam edin priqtel deto e na 24 i oshte ne go e pravil sus momiche tova sramno li e spored vas (da si na tolkova godini i oshte da ne si go pravil).Ami ako stane na 28/9 i oshte ne go e pravil mislite li che kato si nameri priqtelka i tq razbere moje da se razdelqt samo shtoto e devstven.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Глупости-като е девствен ще прави секс 1 път и няма да е.Пък и мъжката девственост се разбира по-трудно от женската!!!

Guest
    Няма нищо срамно!!!!

Guest

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    МОМИЧЕ АКО ИГРАЕШ WOW-World of Warcraft е мн добре да спреш защото ти промива мозъка не мислиш за нищо друго освен тоя уоу! и аз бях тка ! УОУ е БОлеСТ ! не я играйте тая игра трудно се отказва ! 1 година я играх едва е отказах ! но дано греша че играеш уоу....Wow_girl
    Оле нямаш си и напреддстава колко си прав вече 1 године не мога да я откажа се я трия тарпа 1 седмица макс и пак я качвам и ве4е на ко да права

Ми няма нищо срамно

Цитирай Първоначално написано от ^NoWallz
    Да,срамно е.Ела да ти премахна срама.
    само като прочетох темата и ми беше ясно че ще има такова мнение.....
    2, 11 и 8 точка системно - бан

boteca
    Guest
    az sum pochti na 19 i sum devstven xhaha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си